Ez pánikroham? Vagy valami rosszabb?
Nem tudom ezek a tünetek bele illenek e mert nem olvastam el, de az is lehet csak rágondoltál és bemagyaráztad magadnak nem?
Sajnos van, hogy velem is előfordul, hogy tömegben bemagyarázom magamnak, hogy mi történne ha most rosszul lennék és én is rosszul kezdem magam érezni. :S
Vitaminhiány biztosan belejátszik a dologba. 1000mgKácium 500mg magnézium 1000mg c vitamin. Lehet már első alkalommal érezni fogod kellemes megnyugtató örömteli hatását. Vitaminboltban tudod megvenni vagy a súlyemelők boltjában. Jó lenne minden alap vitaminból bevenned.
Dianetika könyvben pedig le van írva mi az irracionális viselkedés forrása és mit lehet tenni ellene.
+ még az is lehet ha régebben drogot vettél magadhoz, akkor az a zsírban elraktározódik. Izzadáskor, fizikai munka végzésekor, sportoláskor a zsírból felszabadul a drog és a véráramba kerül, ekkor átlehet élni kis időre a drog hatását újra. Méregtelenítés a megoldás, amit a narconon-nál adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!