Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez pánikroham? Vagy valami...

Ez pánikroham? Vagy valami rosszabb?

Figyelt kérdés
Ma reggel bementem a vonat várótermébe jegyet venni,ahol tömegnyomor volt, épp fizettem ki mikor hirtelen olyan rosszul lettem,elkezdtem remegni,rázott a hideg,de közbe izzadtam alig kaptam levegőt és alig bírtam állni. Úgy éreztem hogy azonnal elkell onnan tűnnöm különben összeesek és meghalok ott helyben..úgyhogy el is mentem gyorsan. Ez most pánikroham volt, vagy vmi más betegség tünete? Esetleg tudat alatt vonatfóbiám van ?:DD Eléggé megijesztett a dolog és félek hogy mivan ha megint rámjön valami..pl már a vonaton ahonnan nincs menekvés ?!:D

2013. máj. 14. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom ezek a tünetek bele illenek e mert nem olvastam el, de az is lehet csak rágondoltál és bemagyaráztad magadnak nem?

Sajnos van, hogy velem is előfordul, hogy tömegben bemagyarázom magamnak, hogy mi történne ha most rosszul lennék és én is rosszul kezdem magam érezni. :S

2013. máj. 14. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonlítanak a tünetek a pánikrohamra,illetve a pánikbetegség egy fajtájára,az agorafóbiára.
2013. máj. 14. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megnéztem az oldalt és hát igen egyezik egy pár tünet.. egyébként nem beszéltem be magamnak pont azért ijedtem meg nagyon hogy konkrétan miért történik ez velem?!:D Az agorafóbiát nem hiszem mert kb. mindennap járok vonattal vagy más tömegközlekedési eszközzel,holnap is kéne mennem és félek hogy mivan ha megint ez lesz...
2013. máj. 14. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Vitaminhiány biztosan belejátszik a dologba. 1000mgKácium 500mg magnézium 1000mg c vitamin. Lehet már első alkalommal érezni fogod kellemes megnyugtató örömteli hatását. Vitaminboltban tudod megvenni vagy a súlyemelők boltjában. Jó lenne minden alap vitaminból bevenned.

Dianetika könyvben pedig le van írva mi az irracionális viselkedés forrása és mit lehet tenni ellene.

+ még az is lehet ha régebben drogot vettél magadhoz, akkor az a zsírban elraktározódik. Izzadáskor, fizikai munka végzésekor, sportoláskor a zsírból felszabadul a drog és a véráramba kerül, ekkor átlehet élni kis időre a drog hatását újra. Méregtelenítés a megoldás, amit a narconon-nál adnak.

2013. máj. 15. 17:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!:) Régebben használtam több féle drogot is lehetséges hogy amiatt jött elő,egyébként azóta nem volt semmit bajom..másnap a buszon kb az ablaknak nyomódva utaztam és csak szartam az emberekre mint általában.:D A vitaminokat kipróbálom köszi,ártani nem árthat.:)
2013. máj. 19. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!