Pánikroham vagy más?
Pár napja nem nagyon aludtam, a szomszédba új kutya került és éjszaka sokat sírt. A szomszéd kért egy kis türelmet és megértettem, mert az én kutyám is ezt csinálta az első napokban. Ma volt az első éjszaka amit végigaludtam, 10-8ig de valahogy sokkal fáradtabban keltem, mint előtte. Ez megijesztett (pánikbeteg vagyok) Utána levittem sétálni a kutyám, elég álmosnak éreztem magam. Aztán most mentünk volna hosszú sétára, de erős légszomj jött rám, szédültem, bedugult a fülem ilyen ájulási rosszulléteim voltak. És a kutyához se volt türelmem csak kiabálta szegénnyel mikor megállt a fánál, hogy menjünk már. Hazajöttem éhes és szomjas is voltam, de semmi nem esik jól. És még szédelgek meg ha felállok bedugul a fülem. Szoktak lenni pánikrohamaim, de ritkán és ennyire még nem nagyon volt. Szerintetek ez az, vagy más?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!