Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez pánikroham, vagy kicsit...

Ez pánikroham, vagy kicsit már több annál?

Figyelt kérdés

Most nemrég volt egy elég húzós pánikrohamszerű tünetem, azóta hasogat a fejem hátul, meg az arcüregem is, és kicsi zsibbadást érzek a végtagjaimban. A pánik utótünetei ezek? Annyit még tudni kell, hogy megvagyok fázva, kaptam antibiotikumot, ma reggel vettem be a második szemet. Már korábban is voltak ilyen pánikos majdnem elájulásaim, elsáppadok, a vérnyomásom ugrál ide oda, a pulzusom 58-105 között ingadozott. Egyszer melegem volt, köv pill remegtem mint a nyárfalevél. Meg hőemelkedésem is van ilyenkor. Most ez lehet a megfázás miatt, de amikor eddig kijött ilyen pánikszerű dolog olyankor is volt hőemelkedésem. Ez a mostani nagyon megijesztett, a korábbiak is de ez már kínszenvedés volt. Most meg a fejem is szétrobban o.O.

És ez általában akkor van mikor havibaj is, bár ez annyira nem követtem nyomon, de most is megvan. Ilyenkor full K.O-s vagyok. Más depis is vagyok emiatt. Kb nyár közepe óta tart. Nem merek sehova kimozdulni sem :(.

2012. szept. 28. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Pániknak tűnik. Pluszba lehet, hogy arc, vagy homloküreggyulladás lesz, de összefüggés szerintem nincs. nekem is akkor erősödik mielőtt megjön. És mostanában sokan panaszkodnak, talán a frontok is rontanak rajta.
2012. szept. 28. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, már egyre kevésbé bírom :(.

Tavaly óta generalizált szorongásom van, és megpróbáltam kezelni magam, fogjuk rá ment is, viszont ez egy tábor óta jött ki. Ezzel nem bírok megbírkózni, nincs egy szaba napom sem, ha nincs roha szörnyen depis vagyok, hogy mert ezt nem bírom. Vagy van havi 1-2 nap mikor aránylag jól vagyok, de mindig visszavet az, hogy a rohamok jönnek, vagy aludni nem tudok :'(.

2012. szept. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!