Pánikroham vagy szívbetegség?
Figyelt kérdés
Még 2010-ben kezdődött hogy pánikbetegséget állapítottak meg nálam és arra akkor elkezdtem szedni a paroxat nevű antidepit amit tavaly nyáron valahogy sikerült elhagynom. Azóta lényegében tünetmentes voltam, nem nagyon szedtem semmilyen nyugtatót semmit. Viszont mostanában elég sűrűn jelentkezik nálam legfőként a fulladásos nehézlégzés, álmatlanság, és mindez este jön általában. Viszont tegnap este nagyon rosszul voltam szintén fulladtam, erős halálfélelme volt, és a szívem nem igazán vert gyorsan(ahogy az a pánikrohamra jellemző) hanem inkább kihagyott ütéseket de elég sokáig. Valójában egy hónapja dobott a pasim akit szerettem se szó se beszéd nélkül és eléggé ki vagyok bukva azóta. Egy ilyen dolog miatt is ilyen könnyen visszatérhet ez a betegség? vagy lehet hogy a szívemmel van valami baj?!!! :S 21/L2012. júl. 14. 18:41
1/3 anonim válasza:
Ne ess pánikba! De szerintem a sziveddel van baj. Menny orvoshoz! :@
2/3 anonim válasza:
"kihagyott ütéseket de elég sokáig" emiatt gondolnám, hogy a szíveddel van baj, de lehet, hogy pánikroham miatt volt. Mindenképp vizsgáltasd ki, egy Ekg, ultrahang és már meg is tudja mondani kardiológus hogy van e baj szíveddel.
3/3 anonim válasza:
Aki hajlamos a pánikbetegségre, függetlenül attól, hogy már kigyógyult, túl erős front hatására, vagy erős érzelmi hatásra kaphat megint pánikbetegséget. Én 6 éve vagyok gyógyult, de mindig tartok idehaza egy kis Zoloftot, és rivotrilt. És ha szükséges, veszek is be belőle. Ehhez már nem is kell orvos sem. És azt, hogy mikor jön a pánik, akinek már volt, ezer fejfájás fajta közül is meg tudja különböztetni. Menj el a háziorvosodhoz, és mond el neki a tüneteidet. Majd ő megállapítja, hogy mire van szükséged. Egyébként most épp eléggé "frontos" az időjárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!