Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Túlzott fáradékonyság, ez...

Túlzott fáradékonyság, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Már a suliban is 4-5 tanítási óra után olyan fáradt voltam, hogy sosem tudtam koncentrálni. Sőt, valamikor ennyi sem kellett. Hatalmas migrének gyötörtek/nek, rengeteget szoktam emiatt aludni. Azt észrevettem, hogy ha eszek, utána olyan álmos leszek, mint egy kisbaba szopizás után... Hiába aludtam azelőtt 9 órát, ha megreggelizem, mér mehetnék is vissza az ágyba és akkor is minimum 2-3 órát alszom. Kávékkal szoktam magam erőltetni az ébrenlétre, de ez már nagyon nem jó így nekem...hogy fogok így dolgozni? Ideggyógyászaton voltam már a migrének miatt, kivizsgáltak, semmi bajom...nem csináltak semmit. Ezért fordulnék hozzátok, tudtok tanácsolni valamit, esetleg valami házi praktika, étkezés?

2013. júl. 1. 11:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ha elmegyek pl vásárolni, 1-2 óra után annyira kifáradok, hogy eltompul a látásom, lelassulok, homályosan látok, mintha egy burok lenne a fejem körül. Ha pihenek 1 órát,eszek, akkor jó esetben visszaáll ez a dolog.
2013. júl. 1. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy akkor kezdődött ez az egész, amikor elkerültem koliba, és a sulim olyan volt, hogy délutáni óráim is voltak. Ez volt a legfárasztóbb, legstresszesebb időszakom. Visszagondolni is rossz...
2013. júl. 1. 11:43
 3/5 anonim válasza:
Fáradékonyság és stressz ellen Magne B6, esetleg vas pezsgőtabletta. A vashiány fejfájást is okozhat! Ha szedsz valamilyen komplex vitaminkészítményt már hosszú ideje, akkor a túlzott vitaminbevitel is tud fáradékonyságot okozni, főleg a C-vitamin. Azért egy vérvétel nem ártana, esetleg fejfájás ambulancia, ha a migréned nem javul.
2013. júl. 3. 09:52
 4/5 anonim válasza:
Tuti vérszegény vagy!Menj el vérvételre,kérj beutalót a dokidtól!Én is vérszegény vagyok,szedek vastablettát úgy írja fel a doki.
2013. júl. 3. 13:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Volt vérvétel is. Vérszegény vagyok egy kicsit, szedtem tablettát, ment tőle a hasam, görcsölt. Írattam másikat, nem hatott, pedig felszedtem 1 dobozzal.
2013. júl. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!