Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradékonyság ellen mit?

Fáradékonyság ellen mit?

Figyelt kérdés
mostanában fáradékony vagyok nagyon. gyorsan el is fáradok. nincs munkám egy jó ideje csak férjem dolgozik, én itthon a háztartást vezetem. arra is gondoltam hogy lehet hogy elvagyok kicsit emiatt lustulva? régen reggel 6-tól este 11-ig pörögtem.. most abszolut más a helyzet. a tanulás is nehezebben megy, nem tudok annyira odakoncentrálni. most kezdek majd diétázni kicsit és mozogni is többet. de mit tehetnék még? oylan rossz hogy ennyire fáradékony vagyok és hamar elfáradok.. meg sokszor feszült és ideges is vagyok.. valami vitanim? vagy módszer? köszi előre is!
2013. máj. 13. 08:14
 1/2 anonim ***** válasza:
IIlyen állapotban nem szabad diétázni!!!Lehet,depis kezdesz lenni,vmi mozgás nem ártana,multivitamin-természetes-de a C-vit.nagyobb adagban-vigyázz,ha sokáig túl nagy adagot szedsz,hasmenésed lesz-magnézium,Lecitin jav.a memóriát,csalán tea tisztító,erősítő.ha nyomi vagy,citromfű,macskagyökér hangulatjavító,macs.gyök. seíti a koncentrációt is.
2013. máj. 13. 08:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, vitaminhiány. magas dózisban vegyél magadhoz, súlyemelőknek szóló boltban vagy vitaminboltban.

+ Tanulás alapvető kézikönyve tartalmazza a tanulás 3 akadályát.

2013. máj. 15. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!