Reggel nehezen ébredek olyan 10 körül de egy óra múlva ismét álmosnak érezem magam. Gyakori hogy egész nap nagyon aluszékony vagyok de az a gond hogy fokozott szellemi tevékenységet kell végeznem és érzem hogy még a legkisebb feladat felfogása is nehezemre esik. Mit javasolnátok miben változtassak, ergo hogy tudnám jobban "felpörgetni" magamat?
Nekem is ez volt anno a problémám. Kiderült azért, mert nem ittam eleget, azóta nincs ilyen problémám. Ilyenkor is meg kell inni 3 litert. Jah, és persze a helyes táplálkozás is fontos. De elképzelhető, hogy vitamin hiányod van. Akkor vegyél vitamin tablettát.
2013. márc. 4. 15:52
2/7 anonim válasza:
Fáradékonyságnak sok oka lehet. Kevés sport, rossz táplálkozás, dohányzás. Ha ezeket próbálod bepótolni, akkor nem lesz több panasz.
Mondhatnál pár dolgot amiből tudnám diagnosztizálni a problémát, mert tényleg sok oka lehet (például csak alacsony a vérnyomásod). Ha tudnám mi hiányzik az életedből, akkor könnyebben tudok segíteni.
Mindig ilyen fáradékony voltál? Hány óra testmozgást végzel hetente? Mit eszel, mennyit iszol? Vannak káros szenvedélyeid?
2013. márc. 4. 15:55
3/7 anonim válasza:
Mikor mész aludni?
Hány órát alszol?
Pl. én éppen mostanában álltam át egy számomra jó ütemre és mennyiségre. Ez nagyon rendbe tett. Azelőtt én is későn keltem, végig a túlélésre mentem, aztán hullafáradt voltam. Napközben koncentrálni nem tudtam megfelelően.
Mióta eltaláltam a számomra ideális alvási stílust, ritmust, mennyiséget, minden alapjaiban változott meg.
2013. márc. 4. 18:07
4/7 A kérdező kommentje:
Dohányzom sajnos....Viszonylag keveset mozgok mert sajnos nem visz rá a lélek de azért győzködöm magamat. Erre még rájátszik az is hogy kicsit motiválatlan vagyok. A szociális életem egy ideje nulla mert úgy döntöttem hogy az Egyetemen a lemaradásomat behozom de így sajnos kivontam magam a "forgalomból".
2013. márc. 5. 00:36
5/7 anonim válasza:
..és mennyit alszol?
2013. márc. 5. 05:50
6/7 anonim válasza:
Dettó ugyanez van velem is... nem alacsony a vérnyomásod véletlenül? Mert nekem igen és amiatt van. Reggelente igyál meg egy kávét az segíteni fog. Meg a sport is segít ezen:)
2013. márc. 6. 12:47
7/7 A kérdező kommentje:
7-8 órát alszok éjszakánként. Napközbe meg elvétve úgy 2x 1-et. Nem alacsony a vérnyomásom inkább az egeket verdeste néha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!