Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sálat, garbót elviselitek?...

Sálat, garbót elviselitek? Nem zavar? Ha igen, mitől van ez?

Figyelt kérdés

Nekem volt, hogy majdnem öklendeztem egy garbótól(nem volt szoros). Ritkán hordok ezért, és általában nem is viselek semmi olyat,ami a nyakamhoz ér, télen is inkább fázok, minthogy sálat tekerjek a nyakam köré :(

Van,hogy egyszerűen nem bírom elviselni, van, hogy semmi bajom tőlük.

Sokszor úgy érzem, ,,birizgálja" a nyakam. Más is van így ezzel? Miért van az, hogy sokakat ez egyáltalán nem zavarja?

2009. okt. 10. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
én megnézetném a pajzsmirigyem
2009. okt. 10. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bírom...

A sálat azt igen mert tudom nagyon lazára is kötni de a garbót nem. Egyszerüen úgy érzem hogy megfulladok tőle.

2009. okt. 10. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nem fulladozom a garbótól,sáltól,hanem ég és viszket a nyakam,ha hozzáér. Ugyanez van a fülemmel is ha kendő vagy sapka van a fejemen,de még a felhajtott gabát gallér is zavar.

Ezért inkább én is a fázást választom.

2009. okt. 10. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
1. jól mondja, ez gyakran pajzsmirigyproblémára utal!
2009. okt. 10. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:

sokáig én se bírtam elviselni, de nem tudom hogy, elmúlt

kaptam egy garbót,azóta minden oké

sálat,garbót minden probléma nélkül hordok

Off: az hogy lehet, hogy pajzsmirigy betegség miatt zavarja ?

2009. okt. 11. 14:31
 6/11 A kérdező kommentje:

uhh,most jól rámijesztettek :(

azt tudtam,hogy vannak olyan emberek,akik nem tudják elviselni, ha bármilyen ruha a nyakuk körül van, csak azt nem tudtam,hogy miért lehet ez.

2009. okt. 11. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
pl. túl- vagy alulműködik, esetleg begyullad egy korábbi fertőzéstől mondjuk, és apró (vagy nagyobb) göb(ök) alakulhatnak ki (strúmának is nevezik), a légcsövet is zavarhatja stb. szülés után gyakran előfordul, a felborult hrmonháztartás miatt. nagyon gyakori nőknél:(
2009. okt. 11. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem köze nincs a pajzsmirigyhez!!!:D XD Akkor észrevettem volna mert hosszú évek óta nem bírom nelviselni a garbót!!!Megőrülök hogy a nyakamhoz ér!
2009. okt. 12. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nem 100%, h a pajzsmiriggyel áll kapcsolatban, de az esetek zömében IGEN.
2009. okt. 12. 16:07
 10/11 Heni1973 válasza:
Mekkora baromság ez a pajzsmirigy dolog... :-( Én múlt héten voltam TSH-n ,semmi gond nincs a pajzsmirigyemmel,viszont a garbót nem tudom elviselni,mert úgy érzem,hogy fojtogatnak :(Anyukám sem tudta elviselni a garbókat,sálakat :( Sztem ez alkati kérdés... :(
2013. nov. 29. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!