Néha megáll a szívem, kihagy egyszer-kétszer, aztán dobban egy nagyot. A háziorvos elküldött vérvételre, ott minden rendben volt, de kardiológiára nem ad beutalót. Miért?
Figyelt kérdés
Kávét vagy kólát inni már nem merek emiatt, mert érzem hogy az még jobban fokozza ezt. Leginkább amikor lefekszem aludni, akkor kezd össze-vissza kalimpálni. Nappal is néha, de este minden nap. A doki azt hiszi erre, hogy pánikolok, vagy ideges vagyok, de hát tök nyugodtan fekszem az ágyban és már lassan az sem érdekel ha meghalok, én nem pánikolok. Azon már túljutottam.
De ugye hogy ez nem normális dolog? Szerintem valami nincs rendben a szívemmel.
2013. jún. 13. 19:33
11/14 anonim válasza:
valoszinu, hogy Wenckebach-blokk, ami alapbol nem veszelyes, de azert egy EKG vizsgalatot mindenkeppen kellene kerjel
14/14 anonim válasza:
Pedig nem ártana (legalább) EKG-t készíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!