Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikor megjön a havim, kicsit...

Mikor megjön a havim, kicsit depis vagyok, hajlamos vagyok a bolhából is elefántot csinálni és butaságokon rágódni:S hogyan lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:

az önkontroll elvileg tanulható, ne a tested, a hormonszinted irányítsa a gondolataidat, és a viselkedésedet.

de én nem vagyok csaj, szóval konkrétan nem tudom. :)

2009. okt. 5. 23:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves első hozzászóló, szerintem nektek, pasiknak is ki kellene próbálnotok legalább 2-3 teljes ciklust, hogy képben legyetek! :=) Mindenesetre az együttérzésed dicséretes.

Sajnos a hormonszint állandó változása okozhat ilyen és más (pl.zabálási rohamok, stb.) tüneteket, ezzel túl sok mindent nem lehet kezdeni. Persze, bizonyos szintig tudsz rajta uralkodni, leginkább, ha robbanni akarsz, vonulj be a szobádba és mondd meg a családnak, hogy egy kicsit pihenni szeretnél. 5-10 perc és rendben leszel. De előbb-utóbb minden férfi kitapasztalja a párja szerencsétlen időszakait és igen jól tudják kezelni, amit mi nem :=). Már a fiam is nevet rajta, pedig csak 7 éves és nyilván nem érti még, hogy mi miért van, de azt észrevette, hogy anya időnként ingerlékenyebb, máskor hajlamos marhaságokon - pl.szomorú mese - is sírni. Ilyenkor aztán sírva röhögök. A legfontosabb, hogy fogadd el, ez egy természetes állapot, amin nemigen tudsz változtatni, csak a hozzáállásoddal elviselhetőbbé tenni.

2009. okt. 9. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!