Gyors hangulatváltások. H lehet változtatni rajta?
Szóval az a helyzet, h mostanában nagyon hangulatember vagyok.. mondjuk amúgy is ikrek a csillagjegyem, de néha olyan depressziós érzés jön rám.. h csak sírhatnékom van órákig.. nincs kedvem semmihez, csak a negatív gondolatok kavarognak a fejemben, h milyen céltalan az életem, h boldogtalan vagyok meg ilyenek.. aztán egyszer csak elmúlik és tök jóó kedvem lesz,és már nem is látom olyan borúsan a világot..
de amíg meg ilyen rossz hangulatom van, nagyon rossz.. szóval nemtudom ezzel mit kellene kezdenem..
mondjuk tudom h belső pszihés okai vannak, h nem találom magam annyira, sok csalódás ért mostanában és kicsit boldogtalan vagyok.. de nem hinném h ez akkora kaliberű lenne h pszihológushoz kéne elmennem, csak vmi praktikát ismer ez ellen esetleg vki??
Foglald el magadat. Olvass, TV-t nézz, internetezz. Talán még sportolás, séta, tanulás is szóba jöhet.
Beteg nem vagy. Nem ugy írsz. Unod magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!