Stressz, pánikrohamok? Vagy mi ez?
Úgy egy hónapja befogadtunk egy kutyust, nagyon sokat betegeskedik, hamarabb kell kelnem, hogy el tudjam vinni reggel sétálni. Az utóbbival semmi gond nem lenne. De a betegségei miatt nagyon ideges vagyok nem vagyunk szegények,, szerencsére jó munkahelyem van nekem is és a páromnak is, de ha megint lesz valami már nem biztos, hogy ki tudjuk fizetni a dokit. Rengeteget otthagytunk már nála. Emiatt nem kipihentető az alvásom és korábban is kelek, majd egész nap ásítozok és fáradtnak érzem magam. Pedig 10-11-től alszok 6-ig, de nem sokra megyek vele ha halál idegesen fekszek le. Ma 2x is rámjött (hát szerintem) pánikroham..egyszer mikor lent voltunk sétálni (erős légszomj, abba is elfáradtam, hogy kiabáltam a kutyának, szédülés, fülzúgás, ájulásérzés) De hazajöttem megnyugodtam és elmúlt. A második meg úgy jött, hogy kint labdáztam a kutyával és ugye még kicsi..nevelni kell és ugrált és leszidtam majd ugyan az jött rám amit leírtam az előbb. Amúgy pánikbeteg vagyok, de ennyire még sose volt rossz. Valakinek valami tanács? És, hogy pihenjem ki magam?
22/L
szia! igen, ez pánikroham. ilyen nekem is volt sokszor már... kb. 17 éves koromban kezdődött először, akkor nagyon megijedtem, mert nem tudtam, mi lehet velem. aztán azóta már párszor előjött pl. mikor rengeteget stresszeltem vizsgák miatt, mikor nem sikerült egy komoly vizsga, azután, utána már kisebb jelentőségű stresszes/kimerült helyzetekben is. Lassan kezdem megszokni, tudom, ha jön, nagy levegő, ki a levegőre, szabadba, és próbálok lenyugodni,( bár ebben az évben még csak 1x volt, de remélem, nem is jön többször! :)
Nekem remegés, szédülés, látásromlás is szokott hozzá társulni.. sedativ pc homeopátiás bogyót szoktam ilyenkor bekapni, és segít/ (lehet, hogy csak beképzelem, de nekem az is elég)
igen, detto :) Te hány éves vagy?
egyébként ismeretlen helyre nem szívesen megyek (már ha ott kell aludni), valahogy az este is kritikus, ha nem alszom otthon, rosszul érzem magam, bulizni se szeretek ismeretlen helyen, tömegnyomor, pánik, blöööe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!