Lehetek ekkora?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok 15 éves fiú.Szeretnék egy 180 esetleg 190 cm magas lenni2013. máj. 12. 11:03
11/12 anonim válasza:
láttam már úszóedzésre járó fiút 3-4 év alatt hatalmasra megnyúlni
12/12 anonim válasza:
Ocsem ,megis hany kg vagy?? Ha vagy 175cmsen egy 80kg akkor jol nezhetsz ki ,talan(persze ha izomba),en 167cm vagyok es 75kg ,jo izmos,es 20-24 eves csajokat szegelek 18 eves letemre ,elvileg igen ,lehetsz meg joval nagyobb is ,az ember 20 eves koraig no kb,de ha tul hamar kinovod magad,utanna lehet semmit nem fogsz noni,te meg hamar nottel sokat,lehet meg fogsz ,de nem sokat.inkabb menj gyurni,olyan magasan nagyon sok kg kell legyel hogy jol nezzel ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!