Hatszoros adagot vettem be az antidepresszánsomból, lesz bajom?
Az maximális 5 darabot két részletben lehet bevenni és nem egyszerre !
Leiratban ez áll és biztos nem hiába:
Ha az előírtnál több Olwexya retard kemény kapszulát vett be
Azonnal értesítse orvosát vagy gyógyszerészét, ha az orvosa által előírtnál több Olwexya-t vett be.
A lehetséges túladagolás a következő tüneteket okozhatja: gyors szívverés, a tudati szintek változásai (az aluszékonyságtól a kómáig), homályos látás, görcsök vagy rohamok és hányás.
Vagy igen, vagy nem.. 7 darab még nem feltétlenül a világ vége, de az is igaz, hogy ez a gyógyszer az egyik legveszélyebb antidepresszáns túladagolás szempontjából.
Más hatóanyagból és vettem be egyszerre 50 darabot, túléltem, egy napig nagyon szarul voltam, de szerencsére nem okozott katasztrófát.
Köszi, hogy válaszoltál!
Na kíváncsi vagyok, lesz-e valamelyik.... (Közben bekaptam még kettőt, de nem érzek semmit)
Azért hadd jegyezzem meg, attól, hogy ezt úgy eszegeted, mint a cukorkát, nem fogod jobban érezni magad. Ellenkezőleg: egy jó kis rosszullét valószínűsíthető.
Ne vegyél be többet!!
nem veszek be többet, mert hét darab van még és annyi nap múlva megyek a dilidokihoz újból. Nem tudom miért nem vagyok képes beléugrani a hídról a folyóba, eh.
De még mindig nem érzek semmi rosszullétet, se semmit!!!!! Nem lehet hogy totál placebo ez a gyógyszer??
Nem tudom, miért írja fel nekem a gyógyszert a doki, mikor ezerszer túladagoltam magam már minden szarral, és ezt meg is mondtam neki nyíltan... Lehet, hogy ő is abban reménykedik, hogy egyszer belepurcanok?
Amúgy köszi a válaszokat, és bocsi az idióta kérdésért, egy nagy marha vagyok, totál nincs önkontrollom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!