Felborult az alvásom, de miért?
Még tinédtserkoromban kezdődött, haverokkal gyakran töltöttük az időt szórakozással, éjszakábanyúlóan, interneten sokat szörföltem, meg még ma is, játszani is szoktam és általában késő este, meg külföldiek közvetítéseit nézem, ezért pl most 3-kor aludtam el de már 5-kor felkeltem, de nekem megfelelne a későbbi kelés is, 7-8 fele, de nem tudok aludni, mert most munkát keresek és nyugtalanít.
Miről mondjak le vagy hogyan szervezzem bele a szórakozást, a munka mellé, vagy mire fókuszáljak, hogy ezt az éjszakai üzemmódot átállítsam? Az hogy oké kinyomok mindent, és alszom nem mindíg megy mert hív a computer, az éjszakai élet, viszont így nappal tré vagyok pedig akkor is meg lehet élni ezeket....tanácsot kérnék, vagy jó könyveket, ha van ötlet, thx...=)
Tök egyszerű
Fekvés 10-11-kor, kelés 6-7-kor, és magasról lesz...arod, mi van 11 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!