Nagyon erős szorongásom van,úgy érzem mindent elrontok . Jelenleg utalom magam és azt érzem semmi értelme élnem … van aki volt hasonló helyzetbe és tudna segíteni ?
Sziasztok
20 éves vagyok. Az elmúlt fel évbe magam se tudom milyen okból ,de elkezdett erős szorongás gyötörni. Gondot okoz a reggeli keles ,gyakran van hányingerem ,remeg a kezem . Azt érzem mindent elrontok. Pár hónappal ezelőtt volt egy konfliktusom a munkahelyemen ,ahol 2 éve dolgoztam . Elismerem nem reagáltam a legjobban ,de többször bocsánatot kertem a fonoktol . Már nem dolgozom ott . Bevallom ez nagyon megviselt ,úgy érzem óriásit hibáztam és nem tudom helyrehozni . Családommal nincs jó kapcsolatom ,a nagyszüleim neveltek fel akik már nem élnek … nem tudom mi tevő legyek . Sose szerettem élni ,inkább túlélés volt ,de már úgy érzem tényleg belefaradtam … nem akarok hülyeséget csinálni … egyetemre járok ,nappalis tagozat ,de azt is azt érzem h rosszul választottam ,nem erdekel amit tanulok . Ezen persze lehet valtogatni ,fogok is ,szeptembertől már máshova megyek ,de addig fogalmam sincs h húzom ki ilyen lelki állapottal
Kérlek akik bántó kommenteket akarnak írni ,ne tegyetek ,így is nehéz …
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!