Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan értetnéd meg a pároddal?

Hogyan értetnéd meg a pároddal?

Figyelt kérdés

Hogy amíg a 20kg plusz súlyból nem kezd el leadni és nem figyel komolyan az inzulinrezisztenciára addig nincs miről beszélni gyerekvállalás kapcsán.

Mert én ezt elmondtam, de ő nem lépett ebben semmit, de vár hogy mikor mondok igent. Itt elsősorban neki kellene lépnie, de olyan mintha ezt nem fogná fel.

ma 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Elmondom neki ezeket újra. Ha semmi reakció szakítok. Ha ezt nem képes meglépni, másra sem lesz képes.
ma 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Szakíts már vele végre, ahelyett, hogy évek óta hitegeted a gyerekkel.
ma 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Az van hogy nem akarja inkább megérteni. Ha már ilyen régóta fennálló dolog ez és továbbra sem változtat ezen, de nem is próbál meg tenni semmit, akkor nem is akarja. Azért egy fogyást elkezdeni megfelelően életmódváltással piszok nehéz, nagy elhatározás kell hozzá, de ezt csak Ő tudja meglépni.

Lehet inkább több motiváció kellene neki, azt te is megtudod adni ha segítesz neki elkezdeni a dolgot, ha meg elkezdi és belerázódik és lát eredményt akkor már a lelkesedés fogja hajtani.

ma 16:25
 4/4 A kérdező kommentje:
3as igen próbáltam motiválni , hívni és menni vele sportolni..nem segített. Mint az se amit az orvos mondott és a jelenlegi állapota ( fájó hát derék, dagadó vastag láb) se ébreszti rá a dolgokra
ma 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!