Nagyon hangos bélkorgás és csend vizsga közben; mi a megoldás?
Ha stresszes vagyok, akkor sokszor nagyon hangosan korognak a beleim.
Nagyon hamar felpuffadok, folyton szeles vagyok, meg nagyon hangosan korog.
Holnap 2 vizsgám lesz, 2-2 órásak. Síri csendben fogunk írni, sokan egy teremben. Amint korog egy hangosat a belem, általában 1. mindenki odanéz, 2. annyira elkezdek tőle szorongani hogy olyan mintha megszűnne a világ és nem tudok a dolgozatra figyelni. Múlt héten is ez volt, szintén vizsga, és beadtam 20 perc alatt a dolgozatomat, mert nem bírtam a szorongást a beleim miatt.
Még ha nem reagálnának a többiek, oké, de ezt, hogy mindenki hátrafordul meg engem néz meg mosolyog meg stb ez nagyon zavar.
Általában ha van alatta "zaj", beszél valaki, stb, akkor sosem zavar, csak csendben, és ilyen szorongásos rohamot kapok. Mit tehetnék holnap a vizsgák alatt? :( Egyszerűen nagyon félek, hogy úgy bepánikolok emiatt, hogy elrontom.
Ha rágörcsölsz, akkor meg is fog történni. Tudom, nem egyszerű, de próbálj meg valahogy lenyugodni, keress valami légzéstechnikat stb. De egyébként ez hosszú távon nem jó kikészíti az embert, meg a vérnyomását is. Szerintem látogass meg egy pszichológust, hátha ő tud neked segíteni.
Ui.: Sok sikert a vizsgához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!