Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS Hizni szeretnék van...

SOS Hizni szeretnék van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 25. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De sirok....mert hizni szeretnék....
2013. ápr. 27. 15:33
 12/12 anonim válasza:
Én is ilyen voltam,egészen mostanáig (én is 20 vok). Ne egyél mindent összevissza,szisztematikusan kell enni és nem zabálni. Reggeli ebéd vacsora,köztük valami nasi. Figyelj mindenre, ne csak szénhidrátot fogyassz, egyél sok húst, fehérjét, rostot,vitamint,IGYÁL VIZET!! Ja és sport nélkül én se híztam volna. Ha sportolsz, izmot szedsz föl (persze megfelelő mennyiségű táppal) és az izom sokkal nehezebb és mutatósabb, mint a zsír. De így zsír is fog jönni. Ha meg nagyon nem megy, próbálj meg egy dietetikust. Én is el fogok menni majd. Én 168 cm vok és 47!!! kilóról híztam föl 50re! És már nem vagyok rexi, csak vékony:D Ne akarj gyorsan hízni, úgyse fog menni,nem is tesz jót, heti fél kg jó tempó, a bőröd se repedezik majd be. A nehéz része a kitartás, sztem hízni nehezebb mint fogyni.
2013. ápr. 30. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!