Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudd aludni a barátom már...

Nem tudd aludni a barátom már évek óta, valakinek van valami jó ötlete alvásra?

Figyelt kérdés
Éjjel is csak 1-2 órát,de akkor is nagyon éber...Nem használ neki semmi az altatót is kipróbálta,de az is csak 1-2 éjszakát használt neki utána már az sem..Ez már gyerek kora óta..Ha valaki tudd jó ötletet azt szívesen meghallgatom..Előre is köszönöm..

2012. nov. 9. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:

melatonin,

[link]

Triptofán (5HTP)

[link]

ilyen étrendkiegészítőket lehet kapni, sportolók a jó és egyenletes alvás érdekében szokták szedni.

2012. nov. 9. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

nyugtató tea - macskagyökér

én ettől jól alszom

2012. nov. 9. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..Melatonin altatót most vettünk,de nem használ a szemei leragadnak,de aludni nem tud..Az altató tea meg semmit sem használ neki..Arra gondoltunk hogy elmegyünk egy alváslaboratóriumba,de az meg messze van és nem két perc alatt végzünk..Már nagyon sok fajta altató gyógyszert kipróbált,de semmi :(
2012. nov. 10. 14:55
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Van egy jó módszer 2 hétig kell csinálni az a lényege hogy este 6 kor le kell feküdnie aludni de csak 6 órát aludhat.

Pár nap elteltével érzi a változást igaz meglesz rottyanva rendesen de egyre többet tud majd aludnia a 2 hét végére rendesen alszik majd .

2012. nov. 11. 05:44
 5/6 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy nem tud aludni hiába kimerült fáradt ha beveszi az altatót még akkor sem..Nem tudom már hogy mit csináljak vele,nagyon sajnálom már,az alváslaboratórium meg nem itt van és nem tudom hogy mikor tudna oda eljutni...Valami olyan módszer kellene amit itthon is végre lehet hajtani..
2012. nov. 11. 21:25
 6/6 anonim válasza:
Amit írtam az tuti módszer hidd el 2 hét és semmi baja . Egy próbát megér.
2012. nov. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!