SOS Hizni szeretnék van valakinek ötlete?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 14:39
1/12 A kérdező kommentje:
160 cm 40kg 20/L
2013. ápr. 25. 14:39
2/12 anonim válasza:
egyél sok tésztát, kenyérféléket és persze sok édességet :)
4/12 anonim válasza:
én is annyi vagyok nem érzem magam soványnak
5/12 A kérdező kommentje:
De én úgy nézek ki mint egy anorexiás. mindenki piszkál hogy egyek. De hát én eszek napi 5x is. Van étvágyam, megeszek mindent. mégse hizok. oké lehet a gének...de ennyire? :(
2013. ápr. 26. 14:36
6/12 anonim válasza:
Keress fel orvost, lehet egészségügyi oka van annak, hogy ennyi a testsúlyod. Mondd el neki, hogy szeretnél néhány kilót felszedni, mit ajánl. Ne kezd magadtól "mindent befalok, hátha hízok" hízókúrába, szerintem még mindig egészségesebb egy átlagtól vékonyabb testalkat.
7/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet már mindenemet nézték: pajzsmirigy, gyomortükrözés, felszivódási zavar, béltükrözés, vérvétel. és semmi :(
2013. ápr. 26. 18:26
8/12 anonim válasza:
Kalóriadús étkezés. Nem kell sokat enni csak sok legyen benne a kalória. A szénsavas üdítők felpuffasztják a hasadat. Egyél hirtelen sokat. Keveset igyál. Sok cukros étel. Egyél lefekvés előtt! Ne reggelizz. Aludj keveset. Kávézz. Cukros üdítők. Egyél állva, mert a szervezeted úgy kevésbé vesz tudomást az elfogyasztott kajáról. Hotdog, szendvics, csokis fánk, forró csoki... Szóval minden fogyókúrának és diétának az ellentettje. Ja és Ne mozogj sokat... Például játsz:D wow lol cs cod... nemár hogy nem tetszik egyik sem :D
9/12 A kérdező kommentje:
Figyu rendesen eszek megeszek minden szart, egy csomó édesség, szénhidrát stb. jahés nem mozgok semmit, szinte egész nap ülök :D Akkor??? :DD én ezt már nem birom :DD Nemhsizem el hogy nincs semmi. és birom fogyókúrásoknak vn egy csomó szar meg minden aki hizni akar annak miért nincs semmi bogyó??? jó oké nem akarok szedni én semmit de ha lenne vmi szer amitől lehetne hizni mondjuk egy 10est simán beválallnám :D végülis ott a bbéres csepp, de nekem nem használt meg ugye B vitaminok ami hizlal pl B12 mert étvágyat csinál de nekem az se jött be. semmi se...:D vicc az egész...sztem genetika mi más lenne
2013. ápr. 27. 15:02
10/12 anonim válasza:
Akkor ne sirj hogy nem tudsz hizni, ha genetika..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!