Miért vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn jött meg a menstruációm, szerdáig tartott, az első nap nagyon erős volt. Csütörtök óta kb elég rosszul vagyok, folyamatosan rosszakat álmodok, hidegrázásom van, mintha negyven fokos lázam lenne, (nincs lázam), és nagyon gyenge vagyok, mintha kb. egy másik dimenzióban lennék, és össze akarnék esni. Pánikos, szorongós is vagyok, így rányom ez is egy kicsit, halálfélelem, rossz kedv gyötör. A menstruációm előtt/közben nem voltam rosszul, első nap fájt a hasam, de bevettem görcsoldót, el is múlt. Viszont mióta nincs vérzésem esek össze... szedek magnéziumot, vas tablettát, nem vagyok jobban. Normális a ciklus 5-8. napjában a rosszullét? Vagy mi ez?2013. ápr. 22. 09:53
1/2 anonim válasza:
Én múlt hónapban mensi előtt voltam így egy hétig.Folyamatosan ettem,de szó szerint folyamatosan, olyan voltam, mint egy mély depressziós.Állandóan hányingerem volt, én is azt éreztem,hogy lázas vagyok, még a bőröm is fájt, pedig nem voltam lázas.Nekem mensi után pár nappal almúlt.Szerintem csak a hormonok.Nem kell megijedni.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de menstruáció előtt teljesen normális, nekem is van ilyen, mielőtt megjön pl. 1 hétig nem bírok felkelni sem olyan fáradékony vagyok. De nagyon ijesztő hogy napok óta tart mintha lázas lennék, ráz a hideg közben semmi :S:S És ez a nagyon rosszkedv, meg rosszullét... h rosszul vagyok, de nem tudom megmondani mi fáj :S Meg a gyengeség... Én is a hormonokra gondoltam, de teljesen leszedál ez az állapot, tanulnom kéne és alig bírok erőt venni magamon :/ Meg ez a sok borzalmas álom...
2013. ápr. 22. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!