Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vastabletta hizlal?

Vastabletta hizlal?

Figyelt kérdés
régebben szedtem vastablettát és 10 kg-t hiztam tőle egy hónap alatt, de aztán szépen megint le adtam és most vagyok megint 40kg...most megint elkezdtem szedni vastablettát persze vénynélkülit most.. szeritnetek ez is hatásos lesz? nagyon szeretnék hizni, és eszek rendesen pedig...

2013. ápr. 10. 16:37
 1/7 A kérdező kommentje:
végülis rá van irva, hogy tömegnövelőszer...annyi a különbség hogy most nem 100mg, csak 14mg vasat tartalmaz :)
2013. ápr. 10. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod de szerintem semmire nem lesz jó...nem véletlenül vényköteles egyik, a másik pedig nem.

Az orvos vastablettát nem azért szokta felirni, hogy hízzál tőle. Nem is tudok ilyen hatásáról, maximum annyi, hogy jobb étvágyat csinál ezért többet eszel jobb a felszívódás is.

Erős a gyanúm, hogy nem is attól híztál.

2013. ápr. 10. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Vastabletta mint tömegnövelő? :O Elég érdekes..

Mi volt a neve annak amit a doki irt fel ?

2013. ápr. 10. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
De pedig hidd el drágám, hogy attól hiztam meg hát tudom sőőőt 38 kg voltam, és mikor elkezdtem szedni a maltofert, nem ettem többet talán egy kicsivel, és hiztam egy hónap alatt 10-12kgt, és az orvos is aztmondta hogy attól...aztán abbahagytam és szépen lassan megint lefogytam most 40 vagyok pedig eszek mint a hülye ki is vizsgáltatk semmi bajom szóval nem értem én ezt, most meg Vas komplex-et vettem a gyógyszertárba, de majd el akarok menni megint egy vérképre mert ha megint vashiányom van ami valószinü akkor inkább szedni akarok megint maltofert :)
2013. ápr. 10. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként azért szedem a vastablettát most, mert szinte semmit nem eszek amibe vas lenne, és a napi szükséglet pedig 14mg..
2013. ápr. 10. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Édesanyám is Maltofert szed rágótablettát, de még fogyott is azóta :(
2013. ápr. 10. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes lehet hogy mindenkinél máshogy hat :D Mondjuk vashiányos vérszegénység is okozhat soványságot én úgy tudom...De lehet hogy anyukád más miatt fogy :) A fogyásnak is van ezer oka
2013. ápr. 10. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!