A vitamin hizlal?
Figyelt kérdés
Sose eszek semmi gyümölcsöt, gondolom vitaminhiányom van, viszont rengeteget eszek mégsem hizok, mostmár össze szedtem magam, és naponta elkezdtem enni almát, meg ami van itthon....Nem tudok hizni, nagyon sovány vagyok...40kg Szerintetek a vitamin be fogja állitani a rendes súlyomat?2013. febr. 23. 15:37
1/6 anonim válasza:
A vitaminok nem hizlalnak, de mivel ezek nélkül a szervezeted nem tud rendesen müködni, jelenleg a megevett tápanyagokat a vitaminok hiányában nem tudja hasznositani - eszel átmegy rajtad, de nem szivódik fel belöle jóformán semmi.
Egyél normális kajákat és helyre fog állni a súlyod.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor biztos azért nem hizok mert semmi vitamint nem vittem be a szervezetembe, hátha mostmár jobb lesz...
2013. febr. 23. 15:59
3/6 anonim válasza:
Valamilyen vitamint biztosan ettél, nemcsak a gyümölcsökben van vitamin...
4/6 anonim válasza:
A B6 vitamin növeli az étvágyat.
5/6 A kérdező kommentje:
Hááát :D Nem tudom... igazából vmi miatt sosem ettem güymölcsöt meg zöldséget kiskorom óta..max ritkán...de mostmár nap szinten szeretnék. mert egyébként eszek én sok mindent, naponta többször és nagyon vékony vagyok mint valami anorexiás...pedig kivizsgáltak és semmi bajom...
2013. febr. 23. 16:28
6/6 anonim válasza:
3 as jómonja az ételekben is van vitamin az ételektöl függ hizol e ? Valami normális étrendet kell összeállitani ami finom és egészséges is és ha teheted a gyümölcsöt is edd, persze a narancs banán jól levannak pemetezve, ha van házialma az jó esetleg kompotok amiket otthon beföztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!