Mindenféle betegségem van, aminek látszólag semmi oka, és már csak az öngyilkosságot látom megoldásnak?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, de pár éve fizikailag teljesen leromlott az állapotom, és nem tudom mitől, eleinte jártam orvoshoz, de mostmár ciki, hogy tényleg szinte mindenemmel van valami baj, ezért inkább nem is megyek. Meg meguntam, hogy mindig minden negatív. Előtte sem voltam egy túlzottan élet vidám lány, de azért megvoltam, sportoltam, tanultam, éltem. De most már semmit nem tudok csinálni, folyton valami bajom van, és ez lelkileg is teljesen kikészít. Depressziót diagnosztizáltak, de én azt vettem észre, hogy az öngyilkos gondolatok akkor jönnek, amikor fizikailag a legrosszabbul vagyok, és csak emiatt szeretnék végre meghalni. Pénzem nincs mindenféle magánorvosra, hát most mit csináljak?2013. ápr. 5. 09:25
21/21 anonim válasza:
Szia! Én egy 27éves lány vagyok. Kb 23évesen kezdődtek a godnok nálam.Fájtak az izületeim, rázott a hideg, sebesek voltak a kezeim,lábaim, és fogytam 6kilót (előtte is sovány voltam). A háziorvos nem mondott semmit, magamtól mentem el immunológiára!Pécsre járok, ha godnolod adok egy telefonszámot.Csak vért vettek, és vizeletet, és 2nap múlva megvolt az eredmény. Szisztémás Lupusz e. Azonnal befektettek, és gyógyszereket, infúziót kaptam, és 2nap múlva jobban lettem. Nem fájt semmim. Ezt a betegsget nem lehet gyógyítani, és most is vannak rosszabb, jobb napjaim is, állandóan gyógyszert szedek, ezzel együtt kell élni! Tanácsolom hogy menj el egy ilyen vizsgálatra, mert nem ez az egy betegség van, és ha találnak valamit akkor azt kezelni kell!Semiképpen ne az öngyilkosságon gondolkozz!Egyszer élsz!Hozd ki belőle a leghosszabb időt!Még ha lemondásokkal is jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!