Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mindenféle betegségem van,...

Mindenféle betegségem van, aminek látszólag semmi oka, és már csak az öngyilkosságot látom megoldásnak?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, de pár éve fizikailag teljesen leromlott az állapotom, és nem tudom mitől, eleinte jártam orvoshoz, de mostmár ciki, hogy tényleg szinte mindenemmel van valami baj, ezért inkább nem is megyek. Meg meguntam, hogy mindig minden negatív. Előtte sem voltam egy túlzottan élet vidám lány, de azért megvoltam, sportoltam, tanultam, éltem. De most már semmit nem tudok csinálni, folyton valami bajom van, és ez lelkileg is teljesen kikészít. Depressziót diagnosztizáltak, de én azt vettem észre, hogy az öngyilkos gondolatok akkor jönnek, amikor fizikailag a legrosszabbul vagyok, és csak emiatt szeretnék végre meghalni. Pénzem nincs mindenféle magánorvosra, hát most mit csináljak?
2013. ápr. 5. 09:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elolvastam az előzőleg leírt problémáidat. Szerintem fehérje hiányos vagy! Tapasztalatból írom. Sok mindent tud csinálni a hús megvonása. Nekem diéta /betegség/ miatt kellett megvonnom magamtól. Kellene neked magnézium, kálcium és egy csomó vitamin.
2013. ápr. 5. 10:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Jaj a fehérjehiányról jut eszembe! Azt mondta nekem az orvos, egyek kevesebb húst, mert magas kicsit a kolszterinem... De hát ugye én nem is eszek húst... :D
2013. ápr. 5. 10:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Most olvastam a tüneteidet.Lehet speciális labor vizsgálatok kellenek,reumatológia mondjuk.Azt nem írtad,hogy oda elküldött volna,pedig ott is vannak kemény autoimmun betegségek,pl. Reumatoid arhritisz ,ízületi és belső tünetekkel is.Biztos van alap betegséged, és erre rájönnek még a lelki,meg a folyamatos fájdalom következményeként megjelenő tünetek is.Ha a háziorvos szar,lehet váltani,kell is.
2013. ápr. 5. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
A streptococcus aureusnak lehetnek a szivet és az ízületeket érintő szövődményei,ilyenkor nézegetik az AST szintet,magas e.Valami nagyon legyengítheti az immunrendszered,hogy nem lehet kiírtani.
2013. ápr. 5. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
A sok pattanás,ha gennyes is a legyengült immunrendszere utal.Valaki mondta a nehézfémeket,simán lehet.
2013. ápr. 5. 11:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha doki hoz mész,vidd el azt a listát,amit a tüneteidről összeállítottál.Ha így egyben olvassa,jobban áttekinti és megkönnyíti a keresést.Mindegyik orvoshoz vidd el és mutasd meg.A házainak,a neurológusnak,a reumatológusnak.Mert e nélkül egy általános vizsgálatot csinálnak,amin csak a leggyakoribb nyavalyák akadnak meg.
2013. ápr. 5. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Az aureus már más dolog. Elképzelhető, hogy amiért ott tanyázik benned, ez annyira leköti az immunrendszeredet, hogy képtelen vagy más ellen védekezni. A rossz szag simán lehet allergia, amit ugyancsak immunrendszeri probléma okoz. Az is lehet, hogy magára a baktérium által termelt toxinra vagy allergiás, és ez súlyosbítja a tünetet. Én mindenképp egy allergológust és egy infektológust keresnék fel.

Az, hogy magas a koleszterined, nincs összefüggésben a hússal, rossz az anyagcseréd. Nem eszel húst, mivel pótolod a fehérjét? Lehet simán fehérjehiány, mert amiket felsoroltál, simán jó hiánybetegségnek is. A húsból viszed be a vasat, magnéziumot is, ezek hiánya is hasonló tüneteket okoz.

Ha ezek ráadásul egyszerre jelentkeznek, allergia, tápanyaghiány és fertőzés, akkor tarhatsz ott, ahol most.

2013. ápr. 5. 11:27
 18/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!

Azt hiszem erőt veszek magamon és tényleg elviszem így egyben ezt a listát a házidokimhoz.

Az ortopédus akart reumatológiára küldeni, de mikor látta a streptococcust azt mondta, hogy nem kell mert biztos amiatt vannak ízületi fájdalmaim..

2013. ápr. 5. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
10:57-es vagyok: a fejfájást, fülzúgást antidepresszáns mellékhatása okozhatja, ha szedsz egyáltalán. Nekem ezt okozta. A fejben lévő ropogás érzést a megfázás, vagy szintén az antidepi okozza. A hideg végtagok a szorongástól lehetnek. Sok tünetedet az idegtől lehet. Ha nem eszel húst, akkor ez egy ördögi kör lesz. Az idegeid a fehérjétől, B vitaminoktól, magnéziumtó, kálciumtól jönnének rendbe. Én Neuroptimot szedtem és több doboz B12 injekciót kaptam. Rendbe fogsz jönni, de elsősorban a hiányzó tápanyagokat, vitaminokat kell pótolni. Ha a koleszterined magas, az nem jelenti azt, hogy húsra nincs szüksége a szervezetednek. Az én koleszterinem is magas egyébként. Ezt nem lehet csak táplálkozással befolyásolni. Lehet örökletes is.
2013. ápr. 5. 13:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Ezek a tünetek az antidepresszáns szedése ELŐTT is fennálltak!
2013. ápr. 5. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!