Idegbeteg vagyok 16évesen? és a csoki?
nagyon hamar ideges leszek még ha csak aggodnak értem vagy nem szolnak semmi rosszat akkor is kiabálok ütök verek szét mindent (tárgyat)
a csokira is rá vagyok függve kb 2éve...ha minden nap nem eszek meg minimum egy tábla csokit akkor remegek és nem lehet hozzám se szolni tombolok...de van mikor ennem kell mellé még csokit vagy nyalokát stb
multkor nagyon felidegesitett valami ami végülis nem olyan nagy dolog de idegesitö,és remegett ketzem lábam,muszáj voltam éeletem elsö nyugtatoját bevenni,és ugy el tudtam menni suliba ahol aztán teljesen legyengültem felállni is alig tudtam és 3orát végigaludtam a padba...
Próbáld ki a Bérest magne B6-ot. Az nyugtat valamelyest. Én is csokifüggő lettem egy családi tragédia után. A csoki boldogsághormont termel.
Miért eszünk csokit: [link]
jó cikk, olvasd el.
Ne vegyél be nyugtatót, viszont ajánlom a nyugtató teát, a macskagyökeret, a cukros üdítőket mellőzd, mert így is sok benned a cukor, és fekete teát se igyál, és kávét se.
Én is ilyen típus vagyok, ezek a teák tényleg segítenek, bár én altató teát iszom, el nem altat, de tényleg lenyugtat. (Herbária-Jó éjszakát! tea)
Amúgy még ajánlanék valami önismereti csoportot, ill. önismereti könyvek olvasását (Popper Péter, Müller Péter és még rengeteg van). Mindenki átesik valami hasonlón, van akinél megmarad, ez személyiségvonás is lehet, de hogy változtatni tudj rajta el kell fogadnod magad MINDEN hülyeségeddel együtt, csak akkor változtathatsz. Én is ajánlom a neurológust, az addiktológiára fölösleges elmenned a mai Magyarországon, egy 16 éves lánynak többet árthat az addiktológián órákat várakozni az alkoholistákkal, mint használ. Még egy jelszó: Ikább pszichológus, mint pszichiáter, és amíg nem próbáltál meg minden megtenni a saját érdekedben NE nyúlj gyógyszerekhez.
A Xanaxot és a Frontint már boldog, boldogtalannak felírják, holott nagyon ártalmas gyógyszerek, és ezek is csak utolsó mentsvárként funkcionálnak. Akik ilyen gyógyszereket szednek gyenge, tehetetlen emberek, mert a legsúlyosabb mentális betegségeket (kiv skizophrénia, bizonyos pánik betegségek), mint a depresszió, bulémia, anorexia le lehet győzni önerőből, esetleg egy terapeuta segítségével.
Én sok-sok erőt kívánok, és bármi problémád van írj bátran, bár kezdő pszichológus vagyok, elég sok embernek nyitottam már föl a szemét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!