Mostanában olyan "idegbeteg" vagyok. Mitől van ez?
A szíved az idegességtől szúr, és a görcsök is amiatt vannak sajnos, ugyanilyen helyzetben vagyok én is. Erre sajnos nincs jó módszer, magadtól nem tudsz változtatni rajta, mert az ember ilyen felfokozott idegállapotot csak sok gyakorlás után töd kordában tartani, én 19/L de már elsajátítottam ezt a képességet :D mondjuk annyira nem vicces.
Nyugtatókat nem ajánlok, de egy drogériákban kapható , homeopátiás szert mindenképp!
A neve Sedatif PC <- ez egy homeopátiás szopogatótabletta, ami stresszes, ingerült állapotban nekem szokott segíteni, és mivel nem kemény gyógyszer, nem is árt. Ha úgy érzed ilyen passzban vagy egyszerre 2-t elszopogathatsz belőle és kicsit lenyugtat :)
Sajnos vannak ilyen helyzetek. Lehet, hogy a diéta miatt van, sőt biztos. Ha eddig nem voltál ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!