Aki pánikbeteg mit érez pontosan? Mindig fél de mitől?
Figyelt kérdés
vagy szorong?2009. szept. 15. 23:59
1/5 anonim válasza:
"Mindig fél de mitől?"
Számodra ártatlannak tűnő dolgoktól/helyzetektől.
hasonló dolog ez is mint stress / lámpaláz / klausztrofóbia csak irracionálisabb
"vagy szorong?"
Súlyossag kérdése.
Akár úgy is érezheti magát mint te esés közben ha kidobnak a huszadikról...
2/5 anonim válasza:
A pánikroham során úgy érzi, mintha éppen meghalna szívrohamban, agyvérzésben vagy valami hasonlóban. Rendkívül felpörög a pulzusa, kiveri a hideg izzadság, szédül, esetleg a dolgok elhalványodnak körülötte és eltávolodnak, a világ "nem-valóságossá" válik. Hideg- és meleghullámokat érez (egyszer melege van, máskor fázik). Hányingere is lehet. Közben nagyon erős halálfélelem-érzet lép fel. Akinek először van pánikrohama, gyakran kórházba kerül, mert szívroham gyanújával hívja (vagy kihívják hozzá) a mentőket.
3/5 anonim válasza:
Nálam ez a pánikbetegség tavaly volt súlyosabb. Féltem a változástól, és igazából mindentől féltem, és szó szerint pánikba voltam esve. Ha valaki mozgatta a lábát órán, akkor én ideges lettem, nem bírtam elviselni - így hát kirohantam óráról. Bár szerintem ez már a gyomorideghez köthető. Már 8 éve klausztrofóbiás vagyok, de szerintem a kettő nem függ össze. Szóval lényegében mindentől féltem, mindig azt hittem, hogy követnek, féltem, hogy engem néznek, a gyomrom az egyfolytában fájt, aztán kaptam nyugtatókat...
4/5 anonim válasza:
00:35ös vagyok, és azt elfelejtettem írni, hogy hirtelen hangulatváltozás, közérzet, meg úgy minden, és olyan hirtelen, sokszor remegtem, egyszer melegem volt, aztán majd meg fagytam, volt, hogy patakokban ömlött rólam a víz.
Kellemetlen...
5/5 anonim válasza:
Óh akkor én is pánikbeteg vagyok..ne.....háát....őő én mindig félek, hogy a kaszás lecsap rám, és mindig körbenézek 3 percenként a helyiségben vagy az utcán ahol épp vagyok hogy nincs-e ott..Egyszer úgy láttam mint ha ot lenne és ordítottam és teljesen elment az eszem teljesen bepánikoltam....de nem hittem hogy pánikbetegség...csak valami hülyeség, hisze ez nyolc éves korom óta van, és most 13 vagyok..akkor álmodtam azt hogyaz ágyon ülve meláttama szekrény háta mögött egy sárga szempárt és egy kaszát, elhívtam anyát, hogy jöjjön haza mert félek de nem jött és akkor a kaszás előjött és az oldalamba böktea kaszáját...én hangosan sikítottam és még a vvvalóságban is igazából sikítottam...azóta nem merek oldalra fekve lenni ha nem ég a villany meg ha nappal oldalt fekszek akkor is félek.Meg az oldalam, a jobb oldalam amibe belebökött álmomban azóta is mindig fáj persze el szokott múlni de mindig előjön.És az anyámat az őrületbe kergetem azzal hogy nem merek a szekrény közelében lennni meg nem szeretemmm ha előttem van, és az ajtó mellett va és mindig kinyitom azajtót hogy meg ne lássam azt a rést ami ott van mert akkor megőrülök! nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!