Miért van ez? Más is érez ilyesmit?
Szóval az a helyzet,hogy úgy érzem már jó ideje,hogy tőlem elvett inkább a Jóisten minden téren (külső-belső),mint adott volna,és ez borzasztóan elkeserít. Már ott tartok,hogy akkora falat halmoztam magam köré a kisebbségi érzésem miatt,hogy már én sem látom a tetejét.Egyszerűen nem vagyok elégedett semmivel,azzal sem,ahogy kinézek (hogy is mondjam:rusnya vagyok,nincs mellem,vaskosak a combjaim,kövér vagyok,szóval abszolút a "bottal-se-piszkálnám-meg" kategória.)belsőre nézve meg hát több a rossz tulajdonságom,mint a jó.Értéktelennek érzem magam,és amikor látom,hogy mindenki más többet kapott nálam a teremtőtől,elszomorodom-és ami a legrosszabb,agresszív leszek tőle.Nem hiszem el,ha dicsérnek,nem bízom meg igazán senkiben,a baráti kapcsolataim is felszínesek.Most lenne okom,hogy boldog legyek,mert valaki udvarok nekem,de nem értem mit lát bennem,korántsem olyan vagyok,mint aminek "feldíszít" magában.Ráadásul az excsaja bombanő,Miss Tökély,én meg hozzá képest egy lúzer nyomoronc vagyok..féltékeny is vagyok,irigy is,mert tudom,ha megfeszülök se tudnám őt boldoggá tenni,ebbe menthetetlenül belebuknék..
21/L
Mindenen lehet egy bizonyos fokig változtatni.
Gondolom van valami oka annak, hogy ennyire depressziós lettél, ezen kéne elsősorban segíteni, mert ez a problémád forrása.
Mozgással és megfelelő étkezéssel formálhatod a tested, a melled méretét kénytelen vagy elfogadni, de a túlsúly ellen küzdhetsz.
Amint felszámoltad a depressziót, onnastól kezdve az emberekhez való hozzáállásod is meg fog változni.
Sok szerencsét és kitartást kívánok Neked, mert egy ilyen szintű depresszióból kilábalni nem lesz egy könnyű menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!