Szerintetek fáj a meghalás? Mi érez az olyan ember, aki "éppen hal"?
Tudom, hogy kicsit bután hangzik az, amit kérdezni szeretnék, hogy "éppen hal", de ez nem egyenlő azzal, hogy haldoklik, mert az egy hosszabb folyamat is lehet, de nekem most nagyon fontos lenne erre a válasz.
Lérem, hogy csak olyan írjon, aki segítő és támogató válaszokat tud adni. Köszönöm.
ezt senki sem tudja megmondani, mivel aki már átélte a "halált" az már nincs közöttünk, így el sem tudják mondani. Szóval aki "éppen hal", tőle sajnos már nem lehet megkérdezni.
találgatások vannak, de ezt soha senki nem fogja megmondani neked. Még az sem, aki esetleg halál közeli élményben volt, mert kettő két különböző dolog
Ez így van. Nekem volt halálközeli élményem: műtét közben kétszer leállt a szívem váratlanul és újra kellett éleszteni. Másodszorra alig bírtak visszahozni, nem akartam élni. Azokra az emlékekre emlékszem, ma is, jól, ezért nem a haláltól félek, hanem a test szenvedéseitől.
Ezért kérdeztem a kérdésemet. Olvastam egy csomó könyvet, hogy ne féljek, de nem segített semmit. Hiába tudom, hogy hova megyek, hogy van odaát, az odaátig el kell jutni, és az az igazi Félelem a számomra. Nagyon-nagyon komoly félelem.
második vagyok! Hát, ez így érthető, hogy ennyire félsz a dologtól, borzasztó ami veled történt.
Én születésemkor haltam meg majdnem, és anya is, anyának kevés esélye volt, rám meg azt mondták, hogy biztosan nem maradok meg, de mégis itt vagyok, és írok ide.:)
Én talán ezért abszolút nem félek a haláltól.
De viszont, ahogy látom nálad ez komoly traumát okoz, nem gondolod, hogy szakemberhez kellene fordulnod? Be érts félre, de ha ilyen szinten foglalkoztat a dolog, akkor idővel felemészt:S
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!