Pánikbeteg vagyok vagy valami más?
Figyelt kérdés
Először a gyomrom kezdett fájni... Aztán pár hét múlva napi rendszereséggel pánikrohamaim voltak és a végén már csak itthon ültem és koncentráltam hogy ne legyek rosszul. Most is úgy érzem hogy alig kapok levegőt és legalább 100 a pulzusom.2011. szept. 25. 12:52
1/7 anonim válasza:
nekem ez pánikbetegségnek tűnik.
én is az vagyok,nekem sokat segített,mikor pszichológushoz jártam és megtanított hogyan kell relaxálni.
keress rá relaxációs zenékre a neten,azok is segítenek lenyugodni.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Amikor valami miatt ideges vagyok én se kapok levegőt és sokszor szédülök. Amikor otthon rám jön a pánikroham én ezt hallgatom.
http://www.youtube.com/watch?v=ty2XLidTzfc
Engem lenyugtat, és utána levegőt is egyre jobban kapok.
Ilyenkor a nyugtató teák is jól jönnek,úgy tudom a citromfű tea a legjobb.
A meditálás is segíthet.
Próbálj meg jó dolgokra gondolni.
Sok sikert a gyógyuláshoz :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) remélem használni fog, mert már nagyon rossz állandóan ilyen szorognó állapotban lenni...
2011. szept. 25. 13:24
4/7 anonim válasza:
Pánikrohamok, és ha nem múlnak pánikbetegség. Ha nem múlik gyógyszert kell szedni, és akkor olyan lesz minden mint azelőtt leszámítva a mellékhatásokat.
5/7 anonim válasza:
Miért érzem, hogy ez nem igazi kérdés. A pánikroham nem így jön. ( azért pánikroham) Kedves kérdező: mit akarsz velünk tudatni? Hogy kikezelsz a weblapodon, havi 10000.- ért?
6/7 anonim válasza:
A tüneteid alapján lehet generalizált szorongás is. Nekem legalábbis ez volt. Menj orvoshoz, ezek elég súlyos tünetek.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 21:10!
A kérdés valódi, ma voltam orvosnál is.
Egyébként csak 18 éves vagyok, úgyhogy remélem minél hamarabb összeszedem magam...
2011. szept. 27. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!