Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet, hogy pánikbeteg vagyok?

Lehet, hogy pánikbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberben volt az első rosszullétem, el is ájultam attól kezdve szinte minden nap rosszul voltam, egész nap hányingerem volt és szédültem.Először arra gondoltunk h a pajzsmirigy gyógyszer meg a fogamzásgátlótól lehet, kértem kevesebb hormontartalmú fog. tablettát de ugyan úgy rosszul voltam, volt olyan h egész nap öklendeztem és vagy 2 hónapig jóformán sehova nem tudtam elmenni.Januárba megint elájultam de se ennél se az elsőnél nem volt semmi előzménye.Mind a kétszer a barátomnál voltam csak néztem a tv-t, elaludtam és amikor mentem volna haza az utcán elájultam.

Februárba elmentünk egy belgyógyász dokihoz, mert ahol lakom hiába mentem a háziorvosomhoz, az EKG-n is minden rendbe volt.Ő elküldött kardiológiára, ott csináltak egy 24órás EKG-t is, voltam pajzsmirigy ultrahangon is, neurológián is de nem találtak semmit.

Úgy kb másfél hónapig meg már semmi bajom nem volt, eltudtam menni dolgozni is de 2napja meg újra előjött a hányinger meg a szédülés és már tényleg attól stresszelek h megint kezdődik minden előröl és nem tudom mitől van.Pénteken így is haza kellett jönnöm a munkahelyemről de mindig nem tudok!:( Próbálok nem foglalkozni vele, másra gondolni de félek h ez se segít.

Valaki ha tud vmi tanácsot, azt nagyon megköszönném!:)

19/L

2011. ápr. 17. 13:26
 1/4 anonim válasza:
szia.énis pánikbeteg vagyok, sok módja van, sokféle tünet. nekem pl ájulás érzet,gyengeség,félelem az eszméletvesztéstől. elég valószínű hogy nálad is ez a heyzet. hogy nem a rosszullét van előtérben hanem a félelem hogy rosszul leszel és elájulsz,...ha így érzed akkor valóban pánikbetegség, javaslok egy pszichológust, írjon fel gyógyszert ha másképp nem megy, nekem az elején (a tünetek felbukkanása utáni időszakban) elég gyakori volt a roham, de később (kb 1 év) megszünt és csak stresszes helyzetbe jön elő..
2011. ápr. 17. 13:38
 2/4 anonim válasza:
előző vagyok, én 20L. nekem is 18-19 éves koromban jött elő..
2011. ápr. 17. 13:39
 3/4 anonim válasza:

megint én, tanácsolni annyit tudok még (bár könnyű mondani) mondogasd magadban hogy ezt csak az agyad szüli, anyám vett egy könyvet a pánikbetegségről, a roham közben a testedben adrenalin tútengés van, semmi több..ha nagyon nem akar mulni menj el pszichológushoz, hidd el nem ciki, mert ez egy betegség, ugyanolyan orvosként nézz rá, mint pl a sebészre...gyógyszert fog felírni, közbe beszélgetések során kiderííti miért jött elő(mi váltotta ki először) és ha azt tudjátok, onnantól kezdve már tudja orvosolni...jómagam is pszichológusnak készülök..mikkor volt a legelső? nem történt veled előtte valami stresszes?

ha gondolod irj a privát címemre.nem tudom látszik e...ha van kedved róla beszéni...hidd el sokat segytene...

2011. ápr. 17. 13:43
 4/4 anonim válasza:
szia.válaszotam a mailedre...megkaptad?
2011. ápr. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!