Lehet, hogy pánikbeteg vagyok?
Tavaly novemberben volt az első rosszullétem, el is ájultam attól kezdve szinte minden nap rosszul voltam, egész nap hányingerem volt és szédültem.Először arra gondoltunk h a pajzsmirigy gyógyszer meg a fogamzásgátlótól lehet, kértem kevesebb hormontartalmú fog. tablettát de ugyan úgy rosszul voltam, volt olyan h egész nap öklendeztem és vagy 2 hónapig jóformán sehova nem tudtam elmenni.Januárba megint elájultam de se ennél se az elsőnél nem volt semmi előzménye.Mind a kétszer a barátomnál voltam csak néztem a tv-t, elaludtam és amikor mentem volna haza az utcán elájultam.
Februárba elmentünk egy belgyógyász dokihoz, mert ahol lakom hiába mentem a háziorvosomhoz, az EKG-n is minden rendbe volt.Ő elküldött kardiológiára, ott csináltak egy 24órás EKG-t is, voltam pajzsmirigy ultrahangon is, neurológián is de nem találtak semmit.
Úgy kb másfél hónapig meg már semmi bajom nem volt, eltudtam menni dolgozni is de 2napja meg újra előjött a hányinger meg a szédülés és már tényleg attól stresszelek h megint kezdődik minden előröl és nem tudom mitől van.Pénteken így is haza kellett jönnöm a munkahelyemről de mindig nem tudok!:( Próbálok nem foglalkozni vele, másra gondolni de félek h ez se segít.
Valaki ha tud vmi tanácsot, azt nagyon megköszönném!:)
19/L
megint én, tanácsolni annyit tudok még (bár könnyű mondani) mondogasd magadban hogy ezt csak az agyad szüli, anyám vett egy könyvet a pánikbetegségről, a roham közben a testedben adrenalin tútengés van, semmi több..ha nagyon nem akar mulni menj el pszichológushoz, hidd el nem ciki, mert ez egy betegség, ugyanolyan orvosként nézz rá, mint pl a sebészre...gyógyszert fog felírni, közbe beszélgetések során kiderííti miért jött elő(mi váltotta ki először) és ha azt tudjátok, onnantól kezdve már tudja orvosolni...jómagam is pszichológusnak készülök..mikkor volt a legelső? nem történt veled előtte valami stresszes?
ha gondolod irj a privát címemre.nem tudom látszik e...ha van kedved róla beszéni...hidd el sokat segytene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!