Miért vagyok szinte mindig beteg?
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindig van valami bajom, múlthéten ment pl. a hasam,láz, stb. de legalább két hete minden reggel hányingerrel ébredek. A fejem is majdnem mindennap megfájdul. :( Az őszi-téli időszakban meg nagyon sokszor fáj a torkom. Pedig eszek gyümölcsöt, szedek C-vitamint is. Akkor miért?2009. szept. 13. 16:08
1/4 anonim válasza:
Nem vagy stresszes, esetleg nyomaszt, bánt valami??? Igyekezz az esetleges problémáidat megoldani, mert ha nem oké a lelked, azt bizony a tested is megérzi. Relaxálj, pihenj, halgass nyugtató hatású zenét, igyál gyógyteát, sétálj a természetben stb. A lényeg, hogy örömed leld abban, amit csinálsz, és hogy béke legyen a lelkedben. Ha valami bánt, az előbb vagy utóbb (akár komolyabb) betegség formájában ütheti fel a fejét. Mostanában sok dolog bánt, ami fejfájás, torokfájás, nátha, gerincfájdalom stb formájában mutatkozik meg. Egyik barátnőm is sokat betegeskedett az utóbbi időben, és az orvosa azt mondta, lelki okok miatt van. Próbáld megoldani a gondjaidat. Sok sikert!;)
2/4 anonim válasza:
Ez érdekes! Neked nem tudom megválaszolni. Nekem is hasonló például egész nap vagy egész évben náthás vagyok, de nem allergiás és hiába C-vitamint és gyümölcsöt szedtem vagy ettem. Engem is érdekel, hogy miért nem gyógyul...
3/4 anonim válasza:
valószínűleg nagyon gyenge az immunrendszeretek.
azt is tudjátok, hogy a c vitamint is túl lehet adagolni??
ha ezek általános tünetek, nem ártana egy részletes kivizsgálás, bemész/mentek a háziorvoshoz és kértek egy részletes vér és vizeletelemzést...
lehet valami lappang benned/tek már jó ideje, csak nem tud kijönni és ezért vagytok sűrűn "kissebb" betegséggel...
jobbulást
4/4 anonim válasza:
Valamitől "lepukkant" az immunrendszered. Ez lehet pl. sok stressztől vagy sok antibiotikum szedésétől, de nyilván vannak más előidéző tényezők is. Immunrendszer erősítőket (pl. Béres-csepp) kellene alkalmaznod. (Keress rá mindezekre a neten!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!