Hogyan lehet h szinte sosem mosok kezet, mégsem leszek beteg?
Figyelt kérdés
csak wczés után mosom meg a kezem, meg ha maszatos, vagy főztem stb, pl evés előtt nem, ha hazajövök akkor sem, mégsem vagyok gyakran beteg...akkor minek mossák? én csak akkor szoktam, ha tényleg piszkos...2010. dec. 14. 19:32
1/4 anonim válasza:
Ez furcsa. Attól hogy láthatóan piszkos, még nem tiszta a kezed. Gondolj bele, közlekedsz BKV-val megfogod a kapaszkodót, amit előtted már több ezer ember megfogott. Fürdeni sem fürdesz, csak akkor ha már láthatóan piszkos vagy?
Erős az immunrendszered, de nem csak a betegségek miatt kell mosakodni.
2/4 A kérdező kommentje:
tudom h piszkos attól még, mégsem szoktam megmosni. rossz szokás. a fürdés az más...
2010. dec. 14. 19:43
3/4 anonim válasza:
"szinte sosem mosok kezet"
"wczés után mosom meg a kezem, meg ha maszatos, vagy főztem stb"
A legtöbb ember ilyenkor szokta. Amúgy eleve a wc-z utáni kézmosás kihagyásától lesznek a legtöbben betegek és ezt követi a bkv utáni kézmosás kihagyása.
Amúgy ne aggódj. Ilyen higiéniával előbb-utóbb úgyis összeszedsz valami szépséget.
4/4 anonim válasza:
én wczés után se mosok kezet mégse vagyok beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!