Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet h szinte sosem...

Hogyan lehet h szinte sosem mosok kezet, mégsem leszek beteg?

Figyelt kérdés
csak wczés után mosom meg a kezem, meg ha maszatos, vagy főztem stb, pl evés előtt nem, ha hazajövök akkor sem, mégsem vagyok gyakran beteg...akkor minek mossák? én csak akkor szoktam, ha tényleg piszkos...
2010. dec. 14. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez furcsa. Attól hogy láthatóan piszkos, még nem tiszta a kezed. Gondolj bele, közlekedsz BKV-val megfogod a kapaszkodót, amit előtted már több ezer ember megfogott. Fürdeni sem fürdesz, csak akkor ha már láthatóan piszkos vagy?

Erős az immunrendszered, de nem csak a betegségek miatt kell mosakodni.

2010. dec. 14. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom h piszkos attól még, mégsem szoktam megmosni. rossz szokás. a fürdés az más...
2010. dec. 14. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"szinte sosem mosok kezet"

"wczés után mosom meg a kezem, meg ha maszatos, vagy főztem stb"

A legtöbb ember ilyenkor szokta. Amúgy eleve a wc-z utáni kézmosás kihagyásától lesznek a legtöbben betegek és ezt követi a bkv utáni kézmosás kihagyása.

Amúgy ne aggódj. Ilyen higiéniával előbb-utóbb úgyis összeszedsz valami szépséget.

2010. dec. 14. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
9%
én wczés után se mosok kezet mégse vagyok beteg
2010. dec. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!