Miért vagyok állandóan éhes?
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de teljesen megfeledkeztem a kérdésről.
Napi 2l folyadék (ami nagyrészt ásványvíz) minden nap megvan. Napi étrendem: általában mindig valami gyorsan elkészíthető étel. (tészta, zacskós leves a leggyakoribb étel). Hogy miért? Anyám nem szeret főzni, elmondása szerint ő nem bejárónő, ha szóvá tesszük, akkor annyi a válasz, hogy holnaptól ott esztek, ahol akartok. Általában csak hétvégén eszünk "komolyabb" ételeket. A testsúlyom 60-70 kg között van, 22 éves vagyok, fiú.
Hát, én az ásványvíztől inkább tartózkodnék..talán vannak még "ihatónak minősíthetők" de egészségesekről már rég nem hallani. Egyrészt mindenféle mesterséges anyagokkal dúsítják(pl. hogy tartós maradjon, vagy egyéb baktériumokat öljön ki belőle), másrészt az ásvány még több mesterséges anyagot old ki a palackból. Másik baj velük, hogy magas az oldott ásványi anyag tartalmuk, ami nem engedi hogy rendesen felhasználódhassanak..
A csapvizet meg a legtöbb helyen már rég ihatatlannak kellett volna hogy minősítsék, többek között a szervezetre káros klórtartalma és a csövekből kioldott nehézfémek(ólom) miatt... Nagy kérdés mostanában, hogy akkor mégis mit igyunk. Magam is nézegettem mostanában vízszűrőket, ami egyelőre /amíg, vagy ahol már nincsenek természetes felszíni vizek(durva mi?), addig/ az egyetlen megoldásnak tűnik.. hát igen, spórolni kell rájuk. Viszont abban mindenki biztos lehet, hogy gyorsan megtérül az ára, ráadásul teljesen tiszta és egészséges is:)
Hát igen, a zacskós levestől nem meglepő hogy nem laksz jól. Telíti a szervezetet, amitől úgy érzed jól laktál, de ez csak az agyadat csapja be, mert a szervezeted ezt egyáltalán nem így látja. Itt van egy kérdés, pont mint a tied, de itt kifejezetten a zacskós levesre mennek rá: [link]
olvasd el mit írtak rá, annál jobban aligha lehetne ezt megválaszolni. :)
Sajnálom hogy ez a helyzet, talán ha megmutatsz Neki pár cikket arról, mit tartalmaz az amiket felhasznál, hát még hogy milyen hatással van a szervezetetekre, kap egy kis motivációt a főzéshez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!