Miért vagyok állandóan éhes?
Figyelt kérdés
Esküszöm, órnként ennem kell vmit, mert megéhezem...a zabálásra megy el a napom 90%-a:S Nem vagyok kövér, se sovány, teljesen normális az alkatom(de inkább vékonyabb).Próbálok egészségesen étkezni, barna kenyeret, barna rizst, sovány húsokat, zabkását enni.A barna változatok állítólag tovább tartják egyensúlyban a vércukrot...hát nekem nem tűnik fel:S Mit csináljak?HOgy lehet ezt megszüntetni?2008. nov. 22. 14:10
1/4 A kérdező kommentje:
ja és NEM vagyok terhes!
2008. nov. 22. 14:12
2/4 anonim válasza:
Folyamatosan termelődik a gyomorsavad, mert megszokta a szervezeted, hogy szinte állandóan leküldesz valamit, azért érzed magad állandóan éhesnek. Megszüntetni csak úgy tudod, ha egy darabig kibírod, hogy éhesnek érzed magad. Bőven elég naponta 4-5 étkezés, ne foglalkozz vele, hogy közötte is éhes vagy. Pár nap alatt magától el fog múlni az éhségérzeted. Csak ne szokj rá a nassolásra, annál rosszabb és egészségtelenebb nincs. Reggelizz, ha túl korán kelsz, akkor esetleg tízóraizz, ebédelj, uzsonnázz és vacsorázzál, közte meg egy falatot se! Hidd el csak egy pár napig lesz rossz, azután visszaáll a normális mértékű gyomorsavtermelés.
3/4 anonim válasza:
Az előző válasz teljesen jó, csak annyit, ha mégsem múlna el ez az állandó éhségérzet, menj el egy orvoshoz, mert lehet, hogy vashiányod van, vagy esetleg bélféreg. (sosem lehet tudni... Sajnos.)
4/4 anonim válasza:
Vesebetegség és vércukorproblémák is okozhatnak állandó éhségérzetet. kérj a háziorvosodtól beutalót vérvételre! abból nagyon sok mindenre fény derülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!