Mitől vagyok állandóan éhes?
Figyelt kérdés
Megállás nélkül tudnék enni. Ahogy befejeztem az evést, rá 2 percre már megint korog a gyomrom.
Terhességről nem tudok. Naponta úgy 2 km-t bringázok, és most tervezek erőnléti edzést, de többet nem mozgok.
Mitől lehet ez?
2011. jún. 2. 19:28
1/4 A kérdező kommentje:
A lényeget kihagytam :D
21/L, 165centi, 52 kiló. Nem fogyózom, próbálok normális étrenden élni...
2011. jún. 2. 19:29
2/4 anonim válasza:
Szerintem, ha napi 2 km-t bringázol, akkor jó hogy néha éhes vagy. Aggódni akkor kezdj, ha hirtelen elkezdesz hízni, de ha téged így is zavar, hogy sokat eszel, akkor próbálj meg ellenállni. Mást nem tudok javasolni.
3/4 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Folyton éhes vagyok, ha eszem akkor utána sem mindig lakom jól, vagy pedig 1 óra múlva már nagyon éhes szoktam lenni. Nem tudom mitől lehet ez. Én sem vagyok kövér.
4/4 anonim válasza:
Szerintem vannak emberek, akiknek gyors az anyagcseréjük, hamar elégeti a kalóriát a szervezetük, hiába esznek sokat, akkor sem híznak el + Te még rá is segítesz ezzel hogy elégeted a sporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!