Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rosszul vagyok a belsőszervekt...

Rosszul vagyok a belsőszervektől, vértől csak ha már meglátom, meghallom, remegek. (többi lent? )

Figyelt kérdés

Pl:ha természet óra van,tanulnunk kell a szervekről(lép,szív,máj)

és a térdem,a kezem,és a lábfejem elkezd hogy mondjam remegni.

vagyis nem remeg csak rossz érzés,és ha nem mozgatom meg őket akkor beleőrülök,nem tudom igazán ennél jobban elmagyarázni remélem azért érthetőén fogalmaztam.És sokszor ha ránézek az ereimre akkor is rosszul leszek.bocsi a helyesírásért.

Vagyis a kérdés összefoglalva,hogy mitt tehetnék elene,ez nagyon rossz?nálatok nincs ilyen?

2013. febr. 21. 11:35
 1/5 A kérdező kommentje:
És ilyenkor olyan gyenge vagyok hogy nehezen nyitok ki egy chips zacskót
2013. febr. 21. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne menj el boncmesternek. Amúgy, ha kinövöd a hülye kamaszkorod elmúlnak a mondvacsinált problémáid is.
2013. febr. 21. 14:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ
2013. febr. 21. 15:40
 4/5 anonim válasza:
Szerintem ez normális. Velem, és a bátyámmal is ez van. Ilyenkor alig tudok megállni a lábamon is. De majdcsak kinősz belőle.
2013. febr. 26. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2013. febr. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!