Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem bírok kiverni a fejemből...

Nem bírok kiverni a fejemből egy híres sztárt. Mikor meghallom az egyik számát a rádióban azonnal sírni támad kedvem, hogy nem találkozhatok vele! Mit tegyek hogy ez elmúljon? 13/L

Figyelt kérdés
Kérlek ne ítélj el.Én még nem tudom milyen a szerelem..nem tudom mi számít annak.Nem is gondolom hogy szerelmes vagyok belé..de mikor egy képen mosolyog nekem is mosolyognom kell..mi ez?
2012. dec. 27. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt csak nem énekesbe. Emma Watsonba, és hónapokon keresztül csak arra gondoltam bárcsak velem lenne. Ne félj elmúlik majd idővel
2012. dec. 27. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
velem is előfordul...ki az?
2012. dec. 27. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Ne röhögjetek ki, de Zayn Malik az. És sajnos esély sincs rá hogy találkozzam vele.
2012. dec. 28. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos vagy! :) Nézd, ez teljesen normális viselkedés a te korodban, kapálóznak a hormonjaid, ezen mindenki átesik.Az első válaszolónak higgy, el fog múlni.

:)

2012. dec. 28. 18:20
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon kedvesek vagytok...de honnan fogom tudni majd hogy szerelmes vagy-e?
2012. dec. 28. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez furi mert én ugyanígy vagyok Niallal
2012. dec. 31. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
nyugi ez elfog múlni :)
2013. jan. 1. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Zayn Malik?

Huhh, abszolut megertelek! Zayn elkepesztoen jo pasi.

Nekem Ő az idealom:))

Bevallom ,nyaron volt egy par het,mikor annyira rakattantam,h meg vele is almodtam..16 vagyok,lassan 17.. De ugy gondolom,h ezzel nincs semmi gond. Tisztaban vagyok vele,h csak egy alom ,h talalkozzak vele vagy barmi mas. Ez kb addig fog tartani,mig ra nem ebredsz,h ez csak egy alom vilag. H a valo eletben is vannak hasonlo fiuk,...na persze kinezetre nem biztos ,h ennyire helyesek,de azert vannak. Meg raersz meg ezzel.

Egyebkent nekem reszben az is segitett 'lekattanni' rola,h egyre ritkabban neztem rola videot,kevesebbet hallgattam. Mostanaban mar csak annyi,h pl facebookon van rola egy podzt,azt belikeolom,ha latok rola egy kepet,szinten. Szoval tudom,h jo pasi ,irtora jol nez ki ,meg a hangja is ott van. Be kell latni ,h nem szabad ennyire beleelned magad! Csinalj vmit ,amivel hasznosan toltod az idpd,addig sem ra gondolsz. Aztan sikerulni fog :)) es nem leszel a hatasa alatt ;)

2013. jan. 1. 18:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,nagyon sokat segitettetek.:)
2013. jan. 2. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Zayn Malik? :) mintha csak testvérek lennénk....Harry Styles :DD
2014. okt. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!