Nem bírok kiverni a fejemből egy híres sztárt. Mikor meghallom az egyik számát a rádióban azonnal sírni támad kedvem, hogy nem találkozhatok vele! Mit tegyek hogy ez elmúljon? 13/L
Szerintem nagyon aranyos vagy! :) Nézd, ez teljesen normális viselkedés a te korodban, kapálóznak a hormonjaid, ezen mindenki átesik.Az első válaszolónak higgy, el fog múlni.
:)
Zayn Malik?
Huhh, abszolut megertelek! Zayn elkepesztoen jo pasi.
Nekem Ő az idealom:))
Bevallom ,nyaron volt egy par het,mikor annyira rakattantam,h meg vele is almodtam..16 vagyok,lassan 17.. De ugy gondolom,h ezzel nincs semmi gond. Tisztaban vagyok vele,h csak egy alom ,h talalkozzak vele vagy barmi mas. Ez kb addig fog tartani,mig ra nem ebredsz,h ez csak egy alom vilag. H a valo eletben is vannak hasonlo fiuk,...na persze kinezetre nem biztos ,h ennyire helyesek,de azert vannak. Meg raersz meg ezzel.
Egyebkent nekem reszben az is segitett 'lekattanni' rola,h egyre ritkabban neztem rola videot,kevesebbet hallgattam. Mostanaban mar csak annyi,h pl facebookon van rola egy podzt,azt belikeolom,ha latok rola egy kepet,szinten. Szoval tudom,h jo pasi ,irtora jol nez ki ,meg a hangja is ott van. Be kell latni ,h nem szabad ennyire beleelned magad! Csinalj vmit ,amivel hasznosan toltod az idpd,addig sem ra gondolsz. Aztan sikerulni fog :)) es nem leszel a hatasa alatt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!