Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Életrevalók film. Nagyon...

Életrevalók film. Nagyon csodás film volt de akár hányszor meghallom a zenét eszembe jut a film vége (ahol a férfi várja a nőt. ) és mindig elsírom magam. (Ezzel volt már valaki így vagy ennyire megható volt számomra a film?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Belőlem a Hacsi zenéje vált ki hasonló érzéseket.
2012. dec. 2. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem ismerem.De ez a film ott van a toppon az biztos.
2012. dec. 2. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
A Hacsi egy kutyáról szól, aki 10 éven keresztül várta a gazdáját azon a vasútállomáson, ahol a gazdája mindig leszállt, amíg élt. Igaz történet alapján készült a film, maga a CSODA.
2012. dec. 2. 20:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Juj még a hideg is kirázott amit írtál:((Biztos nagyon szép film és megható főleg, hogy imádom a kutyákat macskákat.Megfogom nézni a filmet:)
2012. dec. 2. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. dec. 2. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Igen, én is elbőgtem magam a film végén. Nagyszerű film, örülök hogy megnézhettem.
2012. dec. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!