Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitrális prolapszus?

Mitrális prolapszus?

Figyelt kérdés
Ma voltam belgyógyásznál és megkérdezte, hogy amikor voltam szívultrahangon akkor nem mondták-e nekem hogy van-e mitrális prolapszusom. Én eléggé megijedtem hogy az lehet 4 évvel ezelőtt volt az uh és szerintetek lehet olyan hogy akkor nem vette észre az orvos mert akkor ilyet nem mondtak?!
2013. febr. 11. 17:09
 1/1 anonim válasza:
Az ultrahang ezt kimutatja, olyan nincs, hogy nem vette észre az orvos. Nem kell megijedni, ha nincsenek tüneteid, nem kell vele foglalkozni. Nekem azt mondták, amikor kiderült, hogy ez van (de nekem vannak tüneteim, ezért vizsgáltattam ki), hogy ez igazából nem betegség, hanem alkati elváltozás (gyengébbek a kötőszövetek), és ezért a szívem érzékenyebb a vegetatív idegrendszeri tünetekre. De állítólag a legtöbb ember nem is tud róla, hogy ilyen van neki, mivel nincsenek tünetei. Nyilván, azok az interneten sem kérdezik meg ezért.
2013. máj. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!