Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Füvezés mitralis prolapsussal?

Füvezés mitralis prolapsussal?

Figyelt kérdés
A mitralis prolapsus a szívbillentyűnek egy kis hibája, nem zár rendesen, ezért néha van egy kis visszaszivárgás. Rendszeres kardiológiai vizsgálat és gyógyszer mellett a füvezés veszélyes lenne? A vizsgálatoknál mindent rendben találtak eddig, az orvos is megnyugtatott, hogy nem egy komoly betegség és nincs miért aggódni, fájdalmas tüneteim sem szoktak lenni, nem tiltottak el semmitől, viszont olvastam, hogy érdemes kerülni az izgatószereket, mint a kávé és az alkohol. Ezért érdekelne, hogy a fű milyen hatással lenne rá?
2011. okt. 13. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
fű? hm... mit gondolsz, lehet, h direkt jó lenne rá? miért nem kezded rögtön heroinnal, kis hülye köcsög...
2011. okt. 13. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Én magam nem füvezek, de azt olvastam, hogy felgyorsult szívverést okozhat.

Magam is ebben a "betegségben" szenvedek és tapasztalatból mondom a felgyorsult szívverés csak ront az állapoton.

Nem érdemes szerintem kockáztatni, mert ezzel lehet élni, de kompromisszumot kell kötni mit szabad és mit nem.

A te döntésed!

2011. okt. 13. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
akinek annyi esze van h igy még füvezne is, az csak tegye. még drukkolok is neki h szivja csak, megérdemli...
2011. okt. 13. 17:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Aki úgy pofázik h nem tudja, milyen ezzel élni meg h miről is van szó az inkább kussoljon el szerintem, mert ti biztosan olyan példás életet éltek...másodiknak köszönöm a normális választ.
2011. okt. 13. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
De egyébként sportolni hasznos mellette és az is felgyorsítja a szívverést szóval nem értem az összefüggést.
2011. okt. 13. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!