Mitrális prolapszus nevű szívbetegségre hogy hatott a terhesség és a szülés? Lehet attól szűlni? Vagy császár kell?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 11:26
1/5 anonim válasza:
2 barátnőmnek is ez van. Meg sem említették egyiküknek sem a császárt.
Egyikük a második babáját szülte egy hete (mindkettővel vagy 12 órát vajúdott, de spontán megszülettek, szépen, rendben).
A másik most 38 hetes terhes de szóba se jött a császár neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm a választ.
Megnyugtattál.
2009. jún. 13. 13:07
3/5 anonim válasza:
Szia!Nekem is ilyen betegségem van.Mondtam a dokimnak,mikor kiderült,hogy kismama vagyok.Azt mondta ezzel semmi gond,emiatt biztos,hogy nem kell császár.Szüléskor sokkal több antibiotikumot kapok majd,mint bárki más és ennyi.
Boldog babavárást!
16 hetes kismami
4/5 A kérdező kommentje:
13:30-as!
Szoktál rosszúl lenni?
Szívritmuszavar vagy valami?
2009. jún. 13. 17:51
5/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen betegségem van, de gyógyszert nem kell rá szednem. Amióta terhes vagyok, alacsonyabb lett a vérnyomásom, és a pulzusom is, és emelett amikor mérem a vérnyomásom, láss csodát, sokkal egyenletesebb a szívverésem. Szoktam szédelegni, de szerintem az másnál is van. Szóval nekem eddig jobb lett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!