Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Felél engem ez...

Mit csináljak? Felél engem ez az egész. :/

Figyelt kérdés

Nemrég mitrális prolapszust állapítottak meg nálam. Azóta rettegésben és halálfélelemben élek. Könnyű mondani, hogy legyek nyugodt, de állandóan félek, hogy rosszul leszek. Sokszor bepánikolok és egy csomószor ájulásérzetem van. A másik meg, hogy egyeltalán semmit nem tudok csinálni. Múltkor bicikliztem és pár méter után majdnem leszédültem a bicikliről. Emeletes házunk van és mire felérek a szobámba addigra majd kiugrik a szívem a helyéről és elfáradok, pedig nincs sok lépcső. Akkor is rettegek, ha egyedül vagyok itthon vagy ha apukám nincs itthon, mert anyu nem tud vezetni és mindig félek, hogy rosszul fogok lenni és be kell vinni a kórházba. Megjegyzem a legközelebbi kórház is elég messze van. :/

Mi tévő lehetnék? Keressek fel pszichológust? L/20

2012. dec. 2. 12:38
 1/3 anonim válasza:
A pszichológus nagyon jó ötlet. Én még azt javasolnám, hogy menj el egy jóga tanfolyamra. Ott az emberek nyugodtabban jönnek ki, mint ahogy bementek. (állítólag)...Én csak ezt tudom neked javasolni.
2012. dec. 2. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. dec. 3. 16:04
 3/3 anonim válasza:

Szerintem te ugyanaz vagy, aki ezt kérdezte:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3559..

Nekem is ezt állapították meg nemrég (válaszoltam ott is), de én pont azért mentem el orvoshoz, mert már egyre gyakrabban éreztem ilyeneket.

Én is be szoktam pánikolni, és ez a baj. Tényleg szar érzés, de ahogy egyszer mondta egy volt idős orvos kolléganőm, "Azért meghalni sem olyan könnyű". :)

2013. máj. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!