Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért lehetek mindig fáradt...

Miért lehetek mindig fáradt és levert?

Figyelt kérdés
Nem alszom keveset, általában 8-9 órát, mégis mindig olyan vagyok egész nap, mint egy élőhalott és felkelni is alig tudok, legalább 3-szor nyomom ki az ébresztőt. A suliban sem tudok koncentrálni ettől az iszonyatos fáradtságtól és délután sincs erőm semmihez, legszívesebben akkor is csak aludnék. Ráadásul, nem tudom, hogy van-e összefüggés, de mindig fázok, hidegek a végtagjaim és bekékül a körmöm ilyenkor. Miért?
2013. jan. 31. 12:09
 1/2 Melinda013 válasza:

Szerintem ez vérnyomás probléma, kérj a háziorvostól 24 órás vérnyomásmérőt.

Vagy nincs állóképességed,nem mozogsz és ha még cigizel is az is rátesz.

Ha nem vérnyomás dolog, akkor javaslok kardió edzést, az elején nehéz, de utána már lesz energiád hozzá.

2013. jan. 31. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Menj el a háziorvosodhoz. Ő elküld vérvételre és sok minden kiderülhet. Én tavaly télen voltam így mint te. Rengeteget aludtam és már 10 órakor élő halott voltam. Kiderült hogy vashiányom volt. Kaptam rá gyógyszert pár hónapig szedtem és elmúlt.

Jobb minél előbb elmenni mert én is tudom milyen rossz ez az állapot.

2013. jan. 31. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!