Mi miatt lehetek mindíg attól az időtől kezdve fáradt?
Suliban megfigyeltem, hogy 1 óráig semmi bajom sincs, viszont 1 óra után hulla fáradt leszek, kisáppadok..már annyira, hogy zöld vagyok:))
A fejem is fájni kezd, figyelni sem tudok. 3 órakor haza megyek nagymamámhoz, ott alszom kb 5-6 óráig, majd 6 órakor megyek haza és tanulok, gépezek és kb 11-12 óra körül fekszem le.
Ma késön fogok lefeküdni, mert később feküdtem le aludni, így csak most kezdek álmos lenni.
Szerintetek vitaminhiány, vagy mi lehet az oka?
vagy rossz a bioritmusod
lájkold pls :)
nemsokára kezdek kondi terembe járni.. futni, hasizom és lábizom erőrítésre. Kávét nem tudok inni, mert fáj a szívem tőle, az energiaitalt pedig nagyívben kerülöm..
Enni sem eszek rendszeresen, viszont amit eszek az egészséges. Kerülöm az energiaital meg a chipshez hasónló dolgokat, úgyhogy ilyeneket alapból ne mondjatok. Esetleg valami gyógynövény? Lehetséges-e, hogy gyenge az immunrendszerem? Most is több, mint valószínű, hogy légcsőhurutom van, ígyhát elég nagy kínokat élek át, holnap megyek orvoshoz vele, de a fáradtság már régen is volt. Kissebb koromban, amikor még 1-4 be jártam, akkor is 4 óráig kellett volna maradjak, de 2 órakor elhoztak, mert 4 órára már hulla voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!