Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Most mit csináljak? Írjatok,...

Most mit csináljak? Írjatok, legyetek szívesek, nagyon sü. Rgős!?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a húgom 15, mániákus fogyókúrázó. Ketten vagyunk itthon, az előbb jött át, hogy azt hallotta, a vízhajtó segít fogyni, kapott valakitől egy szemet, és kb. 2 órája vette be. Most fáj a feje, és szédül. Mit tehetnék? Apukánktól külön élünk, más városban, anyukám éjszakás, 8kor ment el itthonról. Nagyszülők sincsenek a városban, se más rokon. Köszi előre is!
2013. jan. 12. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nos a vízhajót is csak nagyon nagyon indokolt esetben írják fel valakinek, tehát akinek vizesedik a lába egy kicsit még az sem kaphat ilyet csak akkor ha valóban indokolt a gyógyszer felírása. A vízhajtást meg nem kell feltétlenül gyógyszerrel elintézni, vannak erre gyógyteák meg gyógynövények azok egészségesebbek is meg ugye azzal is inkább méregtelenítést hajt végre a szervezetében és nem okoz kiszáradást.

Húgodnál az van hogy a szervezetéből minden víz kijön és elkezdett száradni, nincs elegendő vize a szervezetében ezért vannak ezek a tünetek. Anyukádat mindenképp hívd fel, ha olyan helyen van ahol nem tud telefonálni akkor próbáld a munkahelyet felhívni biztos átfogják neki adni az üzenetet mivel indokolt eset aztán csak hazaengedik.

Ide mindenképp orvosi ellátás szükséges, ha nem tudjátok elvinni az ügyeletre mert nincs autólehetőség akkor hívjátok ki őket, vagy hívd fel a mentősök számát a segélyhívón és kérdezd meg tőlük hogy mi a teendő, kötelességük kimenni hozzátok legalább megvizsgálni, de valószínű befogják vinni és infúzió lesz a vége, és szerintem az ügyeletes orvos is befogja vitetni.

Azonnal lépj!

2013. jan. 12. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp itasd lehetőleg szénsavmentes vizet adj neki, és igyon folyamatosan, kell neki a vízpótlás mert a veséje folyamatosan dolgozik és az összes vizet kidolgozza a szervezetéből. Könnyen lehet vízhiánya ezek után meg nem hinném hogy olyan sok víztartalom van benne így hamar elérheti őt a kiszáradás.
2013. jan. 12. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd ird meg hogy van a hugid.Remélem többször nem jut eszébe ilyen butaság.
2013. jan. 12. 21:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Hívtam az ügyeletet, gyorsan itt voltak, addigra már a húgom is elég rosszul volt. Majd nagynehezen anyut is felhívtam. Teljesen kiakadt. A húgom bevitték az ügyeletre, én mentem velük. Anyu már csak oda jött. Kapott infúziót, bent tartják megfigyelésre, ha minden jó, holnap hazajöhet. Az idegesség még nem múlt el, engem hazahozott egy ismerősünk, anyu még ott van, de megy majd vissza dolgozni, aztán a műszak végén reggel pedig húgomhoz. :( Remélem, holnapra semmi baja nem lesz! Ha pedig jobban lesz, megkapja mindkettőnktől a fejmosást, és remélem, tanult a dologból, és soha többé nem folyamodik ilyen ökörséghez, ami ráadásul nem is segít a fogyásban. Biztos valami buta barátnőjétől hallotta, aki meg a femina.hu-n vagy hasonló színvonalú helyen olvashatta... mást nem tudok elképzelni. Mindegy, nem is ez a lényeg. Hálásan köszönöm mindenkinek még egyszer!
2013. jan. 13. 00:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen esetekért a hülye modellvilág a hibás, mert azt próbálják a lányokba sulykolni, hogy csak akkor lehetnek szépek, ha csontsoványak. Hát itt az eredménye! Úgy megbüntetném aki fogyásra kényszeríti a modell lányokat, hogy belegebedne!!!
2013. jan. 14. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!