Most mit csináljak? Írjatok, legyetek szívesek, nagyon sü. Rgős!?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a húgom 15, mániákus fogyókúrázó. Ketten vagyunk itthon, az előbb jött át, hogy azt hallotta, a vízhajtó segít fogyni, kapott valakitől egy szemet, és kb. 2 órája vette be. Most fáj a feje, és szédül. Mit tehetnék? Apukánktól külön élünk, más városban, anyukám éjszakás, 8kor ment el itthonról. Nagyszülők sincsenek a városban, se más rokon. Köszi előre is!2013. jan. 12. 21:03
1/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja, a szíve is szúr.
2013. jan. 12. 21:04
2/15 anonim válasza:
Orvosi segítségre is szükség lehet, ez egy veszélyes gyógyszer. Kiszárítja a szervezetet és dehidratált lesz, amitől el is ájulhat, stb...
3/15 anonim válasza:
Szóljál anyukádnak, haza fogják engedni melóból és irány az ügyelet! És az se biztos, hogy vízhajtót kapott
4/15 anonim válasza:
valószinűleg kiszáradt.Orvosi ügyeletet feltudsz hivni?Ők jobban tudnának segiteni hogy kell e esetleg mentőt hivni.Lehet infuziot kell neki adni,de szerintem szükséges az orvosi segitség.A vizhajtó sem mindegy hogy milyen erős.Ha kiszárad sokkot is kaphat.
5/15 anonim válasza:
Ne várj ez nem játék,hivd anyukád vagy orvost vagy mindkettőt.
6/15 anonim válasza:
Hívd az ügyeletet, valószínű hogy kiszáradt szegény.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Anyukámat nem mertem eddig felhívni, de most már felfogom. Ügyeletet kihívtam. Nagyon izgulok. Szerintem "csak" vízhajtót kapott, az elmúlt 2 órában vagy 20x volt vécén, de semmi más baja nincs, úgyhogy nem hinném, hogy drog lenne.
2013. jan. 12. 21:17
8/15 A kérdező kommentje:
Kérdés: itassam?
2013. jan. 12. 21:17
9/15 anonim válasza:
nyugodtan kérj segítséget szomszédtól, vagy akárkitől, ha úgy van!!! de inkább orvos először is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!