12 éves vagyok legyetek szivesek válaszolni, a jobb heremen tapintottam kis csomót a szélén néha nagyon kicsit fáj, mintha fekete lenne miez, hererák?
Kedves kérdező!
Te látod a herédet? De ha a bőröd fekete, akkor mosd meg.
Nem kell pánikolni.
Valószínű csak mellékhere duzzanat.Hormonális eredetű.
Nekem is volt ilyen, ennyi idős koromba.
A ráknál a csomó mindig a herén belül van, és nem fájdalmas.
Úgyhogy nyugalom!
Ha túl sokáig, hetekig ott lenne, nézesd majd meg.
Üdv.
A rosszindulatú daganat csak akkor fáj ha valamilyen ideget nyom(érint),minden más esetben fájdalmatlan.
Az esetek többségében fájdalmatlan csomóként kezdődik.
Nézz utána OMG!
Én is voltam rákos.
Akkor olvasd vissza a HSZ-ed és értelmezd. Én nem kötekednék, ugyanis igazad is lehetne, ha nem tényként állítanál dolgokat. De te tényként írod, hogy: "A ráknál a csomó mindig a herén belül van, és nem fájdalmas."->Na ez így nem igaz. Tudod...hülyeségre, hülyeség a válasz.
Úgy igaz, ahogy másodjára írtad. Egyébként kevesen jártak annyira utána a betegségüknek, mint én. De látom, csak kötekedni akarsz, úgyhogy: ,,l,,
12évesen a hererák baromi ritka, a gyerekeknél a leukémia a leggyakoribb rosszindulatú megbetegedés.
Csóró gyereket próbálom megnyugtatni,mivel 100% hogy semmi baja, csak hormonálisan megdagadt az egyik mellékheréje mivel éppen pubertál.
Tudom mert én is voltam 13évesen ugyanezekkel a problémákkal urológusnál.(mellékhere duzzanat, fájdalom)
Nemhogy megnyugtatnád, csak felizgatod szerencsétlent!
Amúgy meg nem én kezdtem kötekedni!
"Lehet nekem nem is hererákom volt?"
Hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!